Упоритият американец Макензи Макдоналд събуди“ Григор Димитров навреме за следващия

...
Упоритият американец Макензи Макдоналд събуди“ Григор Димитров навреме за следващия
Коментари Харесай

Григор очаква труден мач с Рубльов

Упоритият американец Макензи Макдоналд „ разсъни “ Григор Димитров в точния момент за идващия му противник на Аустрелиън оупън – Андрей Рублов. 20-годишният руснак в профил българина при последното му присъединяване на Голям шлем – на Ю Ес Оупън през септември и Димитров не чака тази заран да му е по-лесно.

„ Играли сме един път, млад е, само че доста надарен – съобщи Григор. – Предпочита плоските удари и се оправя доста добре с тях. Със сигурност ще е сложен противник и съм наясно, че ме чака тежък мач. Засега мисля единствено за идната задача и не желая да виждам прекомерно напред в шампионата. “

Мачът бе плануван за 6 часа тази заран, когато е най-голямата горещина в Мелбърн. Горещината стигна 39 градуса през вчерашния ден и значително реши изхода от дуела сред завърналия се на корта Новак Джокович и Гаел Монфис (Франция). Сърбинът завоюва с 4:6, 6:3, 6:1, 6:3, откакто противникът му очевидно се мъчеше на корта. „ Не мога да вдишвам, а вие ме карате да удрям сервис след 25 секунди, ще колабирам “, оплака се французинът.

„ Аз бях на ръба – призна Джокера. – Но не съм желал спиране или нещо такова. Но може би не би трябвало да ни карат да си излагаме здравето на риск. “

За през днешния ден се чакат още по-големи жеги, като прогнозата е за 42 градуса.

Това няма да е проблем за Стан Вавринка който за разлика от Джокович завърши скоропостижно след завръщането си на корта. Швейцарецът падна с 2:6, 1:6, 4:6 от Тенис Сандгрен (САЩ).
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР