Universal Pictures отложи с един месец световния дебют на деветия

...
Universal Pictures отложи с един месец световния дебют на деветия
Коментари Харесай

Отлагат премиерата на новите Бързи и яростни

" Universal Pictures " отсрочи с един месец международния дебют на деветия филм от поредицата " Бързи и гневни. Новата дата на премиерата на лентата е 25 юни.

Отлагането е сигнал, че от " Universal " са уверени в съживяването на киносалоните с помощта на всеобщата имунизация против ковид в Съединени американски щати и Канада, които дружно са най-големият кино пазар в света.

Киностудиата се въздържат да пуснат най-касовите си филми на екран преди да бъдат позволени прожекциите в киносалоните, с цел да могат най-малко да си върнат направените разноски.

Следващият блокбъстър, който ще излезе на екран, е " Черната вдовица " на " Disney " и " Marvel ", като премиерата би трябвало да бъде на 7 май, написа Българска телеграфна агенция.

Поредицата " Бързи и гневни " е донесла повече от пет милиарда $ от продажба на билети по света, откогато излезе първият филм през 2001 година Деветият филм с Вин Дизел и Мишел Родригес в началото трябваше да бъде пуснат през април 2019 година, само че излизането му беше отсрочено няколко пъти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР