Уникално предизвикателство предложи на брата на Тайсън Фюри - Томи,

...
Уникално предизвикателство предложи на брата на Тайсън Фюри - Томи,
Коментари Харесай

Тираджия иска да се бие с брата на Тайсън Фюри

Уникално предизвикателство предложи на брата на Тайсън Фюри - Томи, водачът на камион и професионален боксьор Пери Хау. Той желае двамата да се бият на кръга. Британецът, който кара тир, когато не е на боксови кръг, дебютира при експертите с тъждество против Нейтън Джуниър в полутежка категория в края на ноември, а през февруари записа първата си победа – над Елвис Дюб. Очаква се камионджията да се бие за трети път на 27 март, като към момента не е явен противникът му. На същата гала-вечер в Шефилд Томи Франк ще се опита да отнеме на Максимино Флорес международната купа на IBO в категория „ муха “.
Самият Пери Хау към този момент изяви предпочитание да се бие с Томи Фюри или влогърът KSI.
„ Усещам, че с времето ставам по-добър. Откакто упражнявам в залата „ Райли “, върша свестни лагери, там изискванията са подобаващи и всички ми оказват помощ. Мечтая за английската купа някой ден, и да изкарам колкото се може повече пари за себе си и фамилията ми. Не желая да се укривам от никого, диря огромните дуели. Вече провокирах Томи Фюри – желая да се удрям с него и с KSI, тъй като той е лъжец “, разяснява Хау пред локалните медии, представен от Boec.bg.
Наскоро камионджията показа в обществените медии и занимателен неблаговиден колажа, на който е „ нокаутирал “ Томи Фюри.
 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР