Унгарският министър-председател Виктор Орбан, който обикновено прекарва лятната си отпуска

...
Унгарският министър-председател Виктор Орбан, който обикновено прекарва лятната си отпуска
Коментари Харесай

Виктор Орбан едва не потънал с лодка в Хърватия, спасил го журналист

Унгарският министър-председател Виктор Орбан, който нормално прекарва лятната си отпуска на хърватското крайбрежие, едвам не потопен там с надуваема лодка.

Той бил избавен от локален публицист, оповестяват през днешния ден хърватски медии, представени от Българска телеграфна агенция.

Инцидентът с Орбан станал през уикенда в залив на остров Вис край далматинското крайбрежие.

Според намесилия се публицист лодката, в която се намирали Виктор Орбан, брачната половинка му и бодигардът му, губела въздух и имало заплаха да потъне, оповестява организация Аджерпрес, като се базира на ДПА.

Надуваемата му лодка се спука, по тази причина извадихме него, брачната половинка му и бодигарда му на брега, споделя журналистът Борис Въркич пред вестник „ Слободна Далмация “, за който е работил преди време. Изданието е разгласило и фотография, на която Въркич е дружно с Виктор Орбан в лодката на журналиста.



Въпреки случая, унгарският министър председател запазил положителното си въодушевление и по-късно отишъл да вечеря в рибен ресторант, споделя хърватският публицист, който му предложил съответното заведение, добавя уеб сайтът Hungarytoday.

По думите на журналиста работещите в ресторанта нямали визия кой е влиятелният посетител и разбрали, едвам откакто Виктор Орбан си тръгнал. Снимка с част от личния състав, оповестена в обществените медии, обаче е запаметила любопитната преживелица.
View this post on Instagram
A post shared by Konoba Gajeta (@konoba_gajeta)
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР