Русия има достатъчно тактически ядрени оръжия, за да превърне европейския

...
Русия има достатъчно тактически ядрени оръжия, за да превърне европейския
Коментари Харесай

Руски военен експерт: Имаме достатъчно тактически ракети да превърнем Европа в ядрена пустиня

Русия има задоволително тактически нуклеарни оръжия, с цел да трансформира европейския континент в пустиня. Това съобщи военният специалист Константин Сивков в ефира на телевизионния канал „ Ден “.

Според специалиста е вероятен преход към нуклеарен спор, в случай че Западът изпрати стандартни войски в Украйна и те бъдат победени там.

„ Държавите ясно схващат, че Русия, в случай че се стигне до конфликт със Съединените щати, имаме към три хиляди тактически нуклеарни оръжия - това е задоволително, с цел да трансформира полуострова, наименуван остаряла Европа, в мъртва пустиня... изцяло. Там за всяка страна се получават по 300 нуклеарни заряда от наша страна. Това е задоволително, с цел да няма такова нещо като Франция, Испания, Англия или Германия... ”, означи той.

„ Мога да кажа доста ясно по какъв начин е вероятен преходът към нуклеарна фаза - те ще изпратят своите войски, европейците ще стартират да организират настъпателна въздушна интервенция. Те нямат силата и опита на американците - даже Либия сподели това, европейците не можаха да създадат нищо с Муамар Кадафи без американците. Щом се появи американски самолетоносач, нещо им се получи, щом си потегли, отново всичко им се обърка. Те ще понесат големи загуби във въздуха и тогава няма да имат различен избор, с изключение на да преминат към потреблението на тактическо нуклеарно оръжие. Ще отговорим – и в действителност това е всичко “, добави Сивков.

За да спре нажежаването на пристрастеностите от страна на Запада, Русия би трябвало да предприеме твърди превантивни дейности. Например, да разположи нуклеарни оръжия на територията на Венецуела или да си затвори очите за обстоятелството, че някои хути (бунтовниците в Йемен, против които Съединени американски щати и Англия нанасят въздушни удари) ще намерят съветска ракета „ Калибър “ и ще я употребяват, с цел да ударят цели, да вземем за пример английски, отвън територията на страните от НАТО.

Ще помогне и едно уверено и огромно нахлуване на украинска територия, изясни още Константин Сивков.

„ Трябва да предприемем дейности, които ще накарат Запада да потрепери и да се охлади. Тоест, в отговор на наглостта им трябват не просто думи, а мигновено да им се нанесе удар с всичка мощ, нагледно казано ", разяснява специалистът.

" Какво би могло да значи това? Първото нещо, което би трябвало да се случи, е откакто са летели английски ракети, да има показателен удар по английски обект. Макар и още не на територията на Англия и НАТО, с цел да не ни упрекват, а по английски обекти, ситуирани отвън Европа ", изяснява Сивков.

" Вторият метод е да предоставим, да речем, на нашите прокси сили опцията да ударят Европа. Например хутите – откраднаха, гадовете, съветска ракета „ Калибър “ с пусковата установка и подготвен персонал… “, разсъждава той.

„ Освен това можем да продадем от тези оръжия на Мадуро (президента на Венецуела). Мадуро е наш другар и има цялостното право да получи нуклеарно оръжие. Да, ще бъде под наш надзор, само че на територията на Венецуела. Все отново американците имат нуклеарно оръжие на територията на Германия - за какво ние да нямаме оръжие на територията на Венецуела? След това, несъмнено - уверено, тежко, огромно нахлуване в Украйна “, приключи Константин Сивков

Превод и редакция: ни

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР