Уморената жена е лелка, която никой не харесва Защо след

...
Уморената жена е лелка, която никой не харесва Защо след
Коментари Харесай

Защо жените се превръщат в уморени лелки?

Уморената жена е лелка, която никой не харесва

Защо след 10 години брак мъжът към този момент не гледа по същия метод на жена си? Защо той стартира да се трансформира? Отговорът е доста елементарен: всекидневието е това, което трансформира прелестната привлекателна жена в намръщена леличка. Уморената жена наподобява и се държи по друг метод, несъмнено, кой желае да живее с постоянно недоволна стопанка? Днес желая да ви опиша за това, което пречи на дамата да остане красива и мечтана.

Уморената жена
Стремежът към ред и непорочност в личния ви дом е симптом че сте същинска стопанка, пазителка на огнището. Но колкото повече дамата седи у дома и се занимава с реда в дома, толкоз по-малко приветлива е и толкоз по-агресивна е. Факт е, че дамите се обричат ​​на готвене, миене, разчистване, като споделят на брачна половинка си, че не мие добре чиниите, че не оказва помощ за почистването. Но той не оказва помощ, тъй като единствено вие знаете къде стои всяко нещо и, в случай че не го сложи на мястото му, това ще ви ядоса. Ако в тези думи виждате себе си, помислете, може би се превръщате в лелка.

Недоволството последователно се усилва. След раждането на детето дамата е изцяло отвън релси. Не харесва външния си тип, изморява се и всичко стартира да я нервира. Тя изцяло не помни да се грижи за себе си и за външния си тип. И всичко това, тъй като дамата поема всички отговорности за дома.

Как да не се превърнете в лелка?

Лекота
Ако желаете да извършите нещо, направете го с лекост и доброволно. Ако не ви се готви вечеря през днешния ден, поръчайте нещо. Вместо това отделете малко време за себе си. Съпругът ви ще бъде доста по-доволен от полупрозрачна нощница на удовлетворена брачна половинка, в сравнение с от домашна приготвена вечеря и намръщена брачна половинка.

Малки удоволствия
Жена, която може да се поглези с вкусна торта в кафене или да пазари за наслаждение, ще остане женствена. Жена, която избира да бърше подовете, вместо да гледа филм с обичания си мъж, се трансформира в лелка. Никой не се нуждае от съвършена непорочност и изгладени облекла. Потъвайки в домакинската работа, дамата губи блясъкът, което брачният партньор й е обичал. Позволете си да бъдете щастливи и вашите близки също ще бъдат щастливи.

Чувство за дълг
Никой на никого нищо не дължи. Ако не обичате почистването, има доста способи да си улесните работата. Като цяло доста положително нещо е разпределението на отговорностите в къщата. Защото нещата, които не харесваме, изсмукват цялата сила и хубост от нас.

Чуждо мнение
В детството са ни учили да се тормозим какво ще кажат хората. Чуждото мнение не тормози уверената жена. Щастливата жена в никакъв случай не се тормози какво ще кажат съседите за нея, какво ще си помислят сътрудниците, защо шушукат завистливи другари.

Съпругата не е слугиня
Съпрузите са равни във всичко. Това са хора, които се поддържат. Време е и дамите, и мъжете да схванат, че домакинята и дамата са разнообразни хора. Домакинята се грижи всичко да е чисто, а главната цел на дамата е да излъчва обич и наслада.

Вижте още: Панирани пържени тиквички

Както виждате, ние сами се забиваме в задънена улица и следваме образеца на стандартите. Кой се нуждае от нацупена брачна половинка, която се нервира от чорапите, разпръснати из къщата? И кой би отказал среща със загадъчна жена, с топла усмивка и гальовен взор?

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР