Ултиматум от Руската федерация към България НЯМА! Повтарям – НЯМА!

...
Ултиматум от Руската федерация към България НЯМА! Повтарям – НЯМА!
Коментари Харесай

Ултиматум към България няма, има шантаж лично от страна на Елеонора Митрофанова

" Ултиматум от Руската федерация към България НЯМА!

Повтарям – НЯМА!

Има шантаж, изработен персонално от дипломат Елеонора Митрофанова и единствено от нейно име. "

Това написа на страницата си във Facebook журналистът Григор Лилов.

" Имаме спецоперация с агитационен темперамент, в чиито мрежи да се заловен „ улавите българи”, както и друга за минимализиране на някои вреди поради двойна агентура.

Пак дублирам - нямаме дипломатическа нота, камо ли пък ултиматум.

ЗАЩОТО НОТАТА Е СТАНОВИЩЕ НА ДАДЕНО ПРАВИТЕЛСТВО ИЛИ ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВО ДО ДРУГО ПРАВИТЕЛСТВО ИЛИ ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВО.
.
В случая обаче в това писмо няма мнение на съветското държавно управление до българското, нито на съветското Външно министерство до българското.
Има единствено опасност на лицето Митрофанова, че тя в качеството си на представител на нейната си страна ще предложи на нейните си шефове, които управляват съответните институции, да подхващат крайни ограничения към България, включително и спиране на дипломатическите връзки.
Ключовите изречения са две " (аз) ще предложа " и " на съветското управление " - изтъквам съответния откъс от писмото на Митрофанова:

„ … пред съветското управление ще бъде неотложно подложен въпроса за закриване на Посолството на Руската федерация в България”.
Значи изобщо, още не е поставян за решение в съветското Външно министерство, в съветското държавно управление, пред съветския президент Владимир Путин.
И към този момент никой не го сложил, включително и дипломат Еленеора Митрофанова.

СЛЕДОВАТЕЛНО НЯМАМЕ УЛТИМАТУМ, А ЛИЧЕН ШАНТАЖ НА ПОСЛАНИК МИТРОФАНОВА.

С това писмо – неговият неприемлив звук като към колония и слагането на периоди в него дипломат Митрофанова плаче за експулсиране. Ако в съветското Външно има разбиращи от работата си ръководители на тяхната дипломация, едва ли ще експулсираме Еленонора Митрофанова – те сами ще си я отзоват.

ИМАМЕ ОБАЧЕ ПОВЕДЕНИЕ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА -

от държавни институции до самия парламент и президента, от политически водачи, ОТ КОЕТО ТРЯБВА ДА НИ Е СРАМ (отявлената лъжлива медийна и политическа агитация на партиите е на друга сметка)

Премиерът в оставка Кирил Петков съобщи:

" Заради това, макар че българското наличие в нашето посолство в Русия наброява едвам 12 души (13 дипломати съгласно мен + 4 консула, включително с консулството в Екатеринбург, което закриваме), Руското посолство в България ще има опцията да резервира 43-ма свои чиновници, според решението, взето от българското държавно управление през вчерашния ден. "

БЕЛЕЖКА

Иначе съставът му е 118 души. Това число се реализира с трик – краткотрайно командировани. За период от 6 месеца първи път, незабавно по-късно – още 6 месеца, след това – още 6 месеца и по този начин до края на света. Въпросът е за какво българското Външно почита тези „ командировъчни” и на чии ползи служи в реалност – националните или други? И освен, тъй като всички български държавни управления драговолно акредитираха в България пълчища съветски дипломати и механически сътрудници.

Не за чудене, че откакто сме отстъпили за реципрочността, всякакви госпожи ще се смятат в правото си да слагат на България ултиматуми ОТ СВОЕ ИМЕ.

„ Подай пръст, с цел да ти захапят ръката” е родна сентенция, визираща точно такива обстановка.

Потресен съм, че клякаме пред опасността, отправена от персонално име от Елеонора Митрофанова. Представям си какво клякане ще настане, в случай че в действителност имаше нота от съветското Външно министерство от името на министър Сергей Лавров или,”ох, Господи помилуй!” от самото съветско държавно управление.
Недопустимо е клякането, тъй като при 12(13) наши дипломати в Москва, държавното управление позволява у нас 23 съветски дипломати и 25 души административен личен състав. Така се нарушава главен принцип в дипломацията – реципрочността на бройките дипломати.

Този проблем го слагам от години насам.

За ваше сведение: съществени наши съдружници в Европейски Съюз и НАТО, съществени наши стопански сътрудници имат надалеч по-малък брой дипломати, в сравнение с Руската федерация, която ни е оповестила за зложелател.

Сега държавното управление на Кирил Петков изгони 36 дипломати и 34 души механически личен състав.

По два листата.

По първия лист – за реализиране на взаимност са 37 души и той е направен от Външно министерство.
По вторият лист – за нерегламентирана активност в началото са 33 души, от които 20 дипломати.
Вярвам, че рано или късно ще се стигне и до третия, най-важния лист: на агентурата за въздействие и прокситата на съветските спецслужби. И ще разберем, че би трябвало да строим страната си още веднъж, тъй като на практика съвсем целият български властови хайлайф ще се окаже подобен.
И малко обстоятелства: фрагментите на съветското посолство и съветските спецслужби са изгонени с три ноти от българска страна:
№ 54-64-123: с претекст реципрочноста се изисква овакантяване на 23 души дипломати и 25 души механически личен състав
№ 54-64-124 и 54-64-125 в тези ноти претекстът е „ личност нон грата” поради нерегламентирана активност.

РАВНОСМЕТКАТА

Тези дни беше направена първа крачка в създаване на връзки на суверенитет сред България и Руската федерация вместо слугинажа ни като „ троянски кон”. Заедно с това беше направена и стъпка обратно: още веднъж не се съблюдава реципрочността.
И бяха направени още две дължини обратно: с политическата реакция на партии и държавни мъже на неприемливото персонално писмо на Елеонора Митрофанова, която си разреши от свое персонално име да слага ултиматуми на България.

БЕЛЕЖКА: очаквам същински взлом с мнения, че в действителност има нота. Но нота няма!

Няма, въпреки че един-единствен човек в България го твърди - аз.

Както нямаше и признато предложение на Макрон и паднало несъгласие против Северна Македония, както единствено аз оповестих. Пак единствен у нас. На опровергаващите ме тогава им предложих клише на текста на Решението на Народното събрание, оповестено в „ Държавен вестник”.

Сега ви предлагам клише от писмото на лицето Митрофанова, лъжливо наричано нота и ултиматум. И клише от съветската търсачка " Яндекс " на заглавията в съветските медии в смисъл " Посланикът на Русия в България не изключва разкъсване на дипломатическите връзки " ", приключва коментара си създателят.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР