Военно-окръжна прокуратура води разследване след тежката катастрофа с участието на

...
Военно-окръжна прокуратура води разследване след тежката катастрофа с участието на
Коментари Харесай

Предстои автотехническа експертиза да установи скоростта при катастрофата край Аксаково - СНИМКИ - ВИДЕО

Военно-окръжна прокуратура води следствие след тежката злополука с присъединяване на кола на служебната власт, при която почина един човек, а други двама са ранени. Инцидентът стана на входа на Аксаково в сектор, където има ограничаване на скоростта. Тепърва ще се открива скоростта на колите, съобщи кореспондентът на БГНЕС.

Рано тази заран подполковник Георги Василев, заместник-военен областен прокурор на Сливен, съобщи, че не престават следвените дейности и оглед на местопроизшествието. Военен прокурор ще разпита очевидци.

Още нощес военният прокурор от Варна е разпитал и четирите лица, които са били в автомобила на НСО, посочи подполковник Василев. Сред тях е и водачът на " Продължаваме промяната " и съпредседател на ПП-ДБ Кирил Петков, който нощес сподели, че ще приключи предизборната си стратегия.

Днес ще продължат разпити на нови лица, които са участвали директно след настъпването на случая, посочи заместник-военният областен прокурор.

Тежко потърпевшата 58-годишна жена е в интензивно поделение във Варна. Тя има голям брой контузии.

Разрешената скорост в сектора, където е станала злополуката в четвъртък, е към 60 километра, сподели още подполковник Василев. Той посочи, че скоростта на придвижване и на двата автомобила ще стане ясна след събирането на всички доказателства и назначение на автотехническата експертиза. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР