Уличният изпълнител и бийтбоксер Power Beat увлечено вършел работата си

...
Уличният изпълнител и бийтбоксер Power Beat увлечено вършел работата си
Коментари Харесай

Баба спряла до уличен музикант. Никой не очаквал това, което последвало!

 баба-танцува

Уличният реализатор и бийтбоксер Power Beat увлечено вършел работата си на улица в Брюксел, когато около него инцидентно предходна бабичка със своето куче. Първоначално си мислех, че няма да се случи нищо извънредно. О, по какъв начин бърках!

В мрежата има доста видеа с присъединяване на занимателни баби и дядовци, само че тази бабичка поставя всички в дребния си джоб! Това е един от най-епичните танцувални трикове, които в миналото е изпълнявала старица.

Тя се накланя, потропва и се движи от страна на страна в ритъма на музиката. Невероятно, само че прави всичко това в палто и тясна пола!

Постепенно в близост се събира навалица. Зрителите гледат със спотаен мирис по какъв начин игривата баба безусловно стъпва на 4 крайници и танцува върху асфалта. Този махленски музикант е задължен да вземе тази остаряла дама и нейното куче в своя тим. Допълнителните доходи са обезпечени!

Няма значение на какъв брой години сме, значимо е по какъв начин се усещаме – тази безгрижна лейди е живото доказателство.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР