Уличен в корупция полицай, напуснал МВР след ужасяващ скандал, се

...
Уличен в корупция полицай, напуснал МВР след ужасяващ скандал, се
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: Избягал от КАТ след корупционен скандал се върна като зам.-шеф! Тръгна алъш-вериш с баровски номера – 8888, 4444 и 3000 вече са продадени

Уличен в корупция служител на реда, напуснал Министерство на вътрешните работи след отблъскващ скандал, се завърна като шеф в отдел „ Пътна полиция “ към Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР), за което Narod.bg пръв предизвести още през октомври.

Иде тирада за печално известния някогашен шеф на КАТ комисар Мартин Цурински, напуснал системата по времето на Бойко Рашков след гръмовна корупционна спекулация. На Цурински му се носи славата на настойник на емблематичния шеф на бранш „ Регистрации ” Ален Миялков и схемите на каналите в КАТ.

Наш източник от Столичната дирекция разкри, че преди 3 месеца Мартин Цурински изненадващо за почтените чиновници е върнат като държавен чиновник в отдел „ Кадри ” на Столична дирекция на вътрешните работи. Сега пробитият полицай още веднъж става I категория еднообразен Министерство на вътрешните работи чиновник.

Реклама

За да е цялостен ужасът неотдавна Цурински е положил и психоизпит, а от 18 декември към този момент е зам. шеф отдел „ Пътна полиция ”. Целта била да бъде разгласен за шеф на КАТ след рокадата на ротационните министър председатели в сглобката, планувана за март 2024-а.

Неофициално измежду служителите на реда се приказва, че Мартин Цурински е разследван за далавери за над 1 млн. лв. единствено в границите на година. Преди да бъде предаден на следствието през октомври 2021-а Цурински излязъл в дълъг болничен, от който по този начин и не се върнал. Досега…

Според нашия източник всеобщо чиновниците в Столична дирекция на вътрешните работи са отвратени от връщането на компрометирания някогашен началник, който стремително се готви още веднъж да оглави „ Пътна полиция ”.

Повече от любопитно е, че след възобновяване му в отдел „ Кадри ” преди 3 месеца са засечени продажби под масата на баровски регистрационни табели с мутренски номера като 8888, 4444 и 3000, което може да е се окаже потребна информация за следствието.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР