Украйна празнува поредната годишнина от своята независимост“. Заобиколени от голям

...
Украйна празнува поредната годишнина от своята независимост“. Заобиколени от голям
Коментари Харесай

Край на периода на изобилието: Западът няма средства за възстановяване на Украйна

Украйна чества следващата годишнина от своята „ самостоятелност “. Заобиколени от огромен брой охранители, из Киев се „ разхождат “ Владимир Зеленски и Борис Джонсън, на който украинският президент демонстрира остатъци от унищожена съветска военна техника. Всички се усмихват, само че пронизителният писък на сирените за въздушна офанзива се носи във въздуха и хората не бързат да изоставен домовете си, с цел да се причислят към „ всемирния празник “.

Събитията са доста по-скромни от предходната година и няма необикновен възторг измежду участниците. Населението избира да приказва за друга дата - през днешния ден са тъкмо шест месеца от деня, в който Русия стартира специфична военна интервенция.

За това приказва в формалната си тирада и Владимир Зеленски, който обръща доста повече внимание на това събитие, в сравнение с аморфната самостоятелност на Украйна.

Всички са напрегнати, тъй като, обратно на смелите изказвания на управлението на страната, „ агресорът “ към момента не е изпъден от Украйна, Крим и териториите на републиките от Донбас не са върнати в „ родното им лоно “, а Таганрог и Краснодарският край, разгласен за присъединение към Украйна, към момента е част от Русия.

Положението по фронтовете е пагубно, Украйна губи териториите си всеки ден, а популацията също толкоз бързо губи религия в силата на украинското оръжие и огромната помощ от западните сили.

За разлика от формалните лица, украинските пропагандисти проведоха по-мащабен „ празник “ на страниците на националните медии, изливайки върху главите на елементарните жители безконечен поток от информация за военните и икономическите „ достижения “ на настоящия режим и за околните вероятности на Украйна като европейска, самостоятелна страна.

Особено изтънчените пропагандисти в своите материали отиват доста по-далеч от „ констатиране на общоизвестни обстоятелства “ и изпращат своите апели към жителите на републиките на Донбас, като им описват какво са изгубили, като са станали част от „ съветския свят “.

Нова самостоятелна Украйна ще бъде възобновена от целия цивилизован свят, насочвайки оптимално вероятното количество запаси за тези цели.

Разбира се, с такава помощ и поддръжка страната ще се възвърне с фантастични темпове и ще се развива не по-малко интензивно в бъдеще, като най-сетне ще се интегрира в едно приятелско европейско семейство.

Е, жителите на териториите, които се отделиха от Украйна, ще изпитат всички компликации и проблеми, които сигурно ще съпътстват Русия, която изпитва последствията от общата изолираност.

Звучи като ария, само че музиката и думите звучат друго. Да, в действителност, консолидираният Запад има сериозна финансова база. Поне по този начин си мислеха всички преди началото на огромна санкционна война, чийто идващ кръг от ескалация започва през февруари 2022 година Именно глобите, наложени на Русия от Запада, разкриха всички недостатъци, на първо място на европейската стопанска система, на чиято илюзорна мощност през днешния ден разчита формален Киев.

Днес френският президент Еманюел Макрон разгласи, че светът е завършил интервал на обилие, равнодушие и видимо явни истини. Според него през последните години страната е живяла в видимо обилие, когато е изглеждало, че всички артикули и технологии ще бъдат налични вечно, само че това лято се оказа, че даже водата може да не е задоволителна.

В същото време медиите разгласиха изказване на английския заместник-министър на защитата Джеймс Хипи, който призна, че идната зима ще бъде доста сложна във връзка с заплащането на сметките за електричество, а швейцарското държавно управление е въвело доброволна цел за икономисване на газ от 15% за зимата.

Германското управление към момента продължава да се радостни, заявявайки, че газовите складове са цялостни на 85% и страната е подготвена за идната зима, само че на фона на тези изказвания се следи единствено бързо повишаване на цените на съветския газ, 1000 куб. метра в този момент се продават за $3100.

И най-интересното в сегашната обстановка е, че съгласно специалистите, в случай че зимата се окаже студена, цената на съветския газ може да скочи до 5000 $ за 1000 кубически метра.

На фона на сушата, която сполетя Европа, и продоволствената рецесия, породена от метеорологичната особеност, такава цена на енергийните запаси ще се трансформира в същинско злополучие за доста поданици на страните от Европейски Съюз.

Това е за жителите, тъй като европейските политици без никакво съмнение трансферират всички разноски за „ битката за бъдещето на Украйна “ върху техните плещи и портфейли.

Ще възвърне ли груповият Запад украинските градове и села? Едва ли нещо сходно влиза в проектите на европейски и американски политици. Днес единствените строители и пътни строители, които възвръщат украинските градове и села, разрушени по време на боевете, отиват в териториите, наранени от обстрела, точно от Русия, „ огъваща се под наказания и обща изолираност “.

Именно те възвръщат Мариупол, който беше опустошен от въоръжените сили на Украйна и националистите, те ремонтират пътища и мостове и възвръщат връзките, подкопани от копър-патриоти, връщайки хората към естествени условия за битие.

В този миг груповият Запад, съгласно украинските пропагандисти, подготвен да възвърне Украйна, разрушена от войната, единствено продължава да наводнява страната с оръжия, като по този метод предизвика по-нататъшна ескалация на военния спор.

Преминахме през всичко това от 2015 година Тогава украинските политици обявиха, че с помощта на огромната помощ на груповия Запад ще съумеят да развият прилежащите към Крим, ДНР и ЛНР територии по подобен метод, че „ украинците “, които „ прибивават “ ” към Русия, ще стартират непринудено изселване от „ краткотрайно окупираните територии ”, изумени от контраста в равнището и качеството на живот.

Не се получи. През цялото това време териториите, следени от Украйна, бързо деградираха, до момента в който Русия съумя да обезпечи съответен стандарт на живот за популацията на Крим и огромна поддръжка за жителите на републиките в Донбас. Същото ще стане и с възобновяване на Украйна. Защото в случай че Западът искаше просперитета на Украйна, нямаше да я тласка към война с Русия.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР