Украйна не преговаря със западните партньори за изготвянето на бъдещ

...
Украйна не преговаря със западните партньори за изготвянето на бъдещ
Коментари Харесай

Зеленски: Киев не преговаря със западни партньори за бъдещ мирен план с Москва

Украйна не договаря със западните сътрудници за правенето на предстоящ " кротичък проект " с Русия, съобщи президентът Володимир Зеленски на среща с публицисти, заяви УНИАН с позоваване на РБК-Украйна.

По думите му умората от войната в света пораства и " хората желаят някакъв резултат за себе си ", тъй че Украйна е склонявана към неблагоприятен излаз от договарянията с Русия.

" Тези договаряния през днешния ден са на нулево равнище. Разбира се, всеки желае да ни тласне към някакъв резултат, който не е тъкмо мечтан за нас, тъй като не ни питат. И ръководени от една или друга страна, те евентуално имат свои лични ползи, както финансови, по този начин и политически. Умората пораства, хората желаят резултат за себе си. Нуждаем се от резултат за нас ", сподели Зеленски.

По-рано CNN заяви, че на четвъртия месец от пълномащабното военно навлизане на Русия в самостоятелна Украйна представители на Съединени американски щати, Европейския съюз и Англия са почнали да организират постоянни срещи, на които разискват проект за преустановяване на войната в Украйна посредством договаряния. Украйна не взе участие директно в тези разисквания.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР