Украинският Telegram канал Резидент“, позовавайки се на свой източник в

...
Украинският Telegram канал Резидент“, позовавайки се на свой източник в
Коментари Харесай

Украински телеграм канал: Залужни убеждава Зеленски в безполезността на атаката срещу Херсон

Украинският Telegram канал „ Резидент “, базирайки се на собствен източник в Офиса на президента /ОП/, описа, че главнокомандващият на въоръжените сили на Украйна Валерий Залужни убеждава президентската канцелария в безсмислието на офанзивата против Херсон, която бързо губи приложимост след започването на дъждовния сезон, което прави степта непроходима за армията.

Укрепването на отбранителните линии на Херсон ще разреши на съветската войска да " смила " недопустим за Украйна брой подготвени бойци и да сътвори отрицателно отношение в армията.

По-рано източник в Оперативна програма сподели, както написа „ Резидент “, че Залужни е докладвал на Зеленски за удвояването на съветската формация в Херсон, градът се приготвя интензивно за военни дейности по образеца на Бахмут. Главнокомандващият счита фронталната офанзива за недомислена, която ще докара до огромни загуби измежду въоръжените сили на Украйна, само че няма да докара до позитивни резултати.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР