При огромен интерес в Плевен започна раздаването на 20 000

...
При огромен интерес в Плевен започна раздаването на 20 000
Коментари Харесай

Започна раздаването на 20 000 розови храста, осигурени от дарител

При голям интерес в Плевен стартира раздаването на 20 000 розови шубраци, дарени от изпълнителния шеф на „ Брит Розако ” АД, Николай Пелишатски. Инициативата се реализира със съдействието на Община Плевен и кмета доктор Валентин Христов, на ръководителя на Общинския съвет доцент доктор Иван Малкодански и общинския консултант Ивайло Минков. Идеята е цветята да бъдат засадени в кварталите и междублоковите пространства в града, да бъдат завършени цветни градини и розариуми по места.

Раздаването на розовите насаждения стартира в понеделник от Плевен, ще продължи и през днешния ден, вторник, още веднъж от 17.00 часа пред постройката на Общината. Рози за засаждане ще бъдат предоставени на учебни заведения, детски градини, институции, публични обекти е кметствата в общината.

Снимки на завършените с дарените рози цветни пространства може да изпращате на електронен адрес: [email protected]. Сътворените с общи старания резултати от акцията ще бъдат оповестени на уеб страницата и на фейсбук страницата на Община Плевен.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР