Украинският президент Володимир Зеленски призова страните от Европейския съюз да

...
Украинският президент Володимир Зеленски призова страните от Европейския съюз да
Коментари Харесай

„Путин се страхува за живота си“: Зеленски призова Европа да затвори границите си за руснаци

Украинският президент Володимир Зеленски прикани страните от Европейския съюз да затворят границите си за съветски жители, тъй като по този метод може да се окаже напън над Владимир Путин да постави завършек на непредизвиканата пълномащабна война, която той стартира на 24 февруари.

В изявление за Washington Post Зеленски прикани европейските страни: „ Затворете границите за една година и ще видите резултата “. Според него две ограничения ще окажат голям напън над режима на Путин – налагане на енергийно ембарго, както и цялостно затваряне на границите за руснаци. „ Според мен всичко друго не е толкоз дейно. Сега няма нито цялостно ембарго, нито затворени граници “, сподели Зеленски на фона на решението на няколко страни да спрат да издават визи за руснаци. Не всички страни от Европейски Съюз обаче са единомислещи по този въпрос.

„ Не желая да приказвам за интернационалното право, Русия го наруши толкоз от дълго време. Няма смисъл. Определено другите страни могат да наложат строги наказания. Например възбрана за всички жители на Руската федерация да влизат в страните от Европейския съюз. Това е добър ход. Изглежда ми доста прекрасен и кротичък “, съобщи Зеленски.

„ В тези наказания няма нищо, което да лишава имуществото или живота на хората. От самото начало споделих, че най-важното е да затворим границите, тъй като те (руснаците) лишават непознати територии. Така че оставете ги да живеят в личния си свят, до момента в който не трансформират философията си. Децата им учат в Европа. Да вървят в Русия “, прикани украинският президент.

Много авторитетни руснаци, в това число близки до режима в Кремъл, гневно подлагат на критика западния метод на живот, само че в това време изпращат децата си да учат там, почиват в Европа, както и купуват парцели там. Руският хайлайф лицемерно подлага на критика Запада, до момента в който по-голямата част от съветските жители живеят на ръба на мизерията.

„ Има единствено няколко руснаци, които намерено се опълчиха на войната, а в този момент тези хора са в пандиза. Така че руснаците да се прибират, всички да си отиват в Русия. Вие казвате на целия свят, че би трябвало да живее по вашите правила. Добре, тогава се прибирайте и живейте там (в Русия) “, съобщи украинският президент. По думите му това е единственият метод да се повлияе на Путин. „ В последна сметка този човек няма други страхове, с изключение на боязън за живота си. И животът му зависи от това дали популацията на страната му го заплашва или не. Друга опасност за него няма. Така стоят нещата. Ето за какво, когато популацията стартира да оказва напън върху неговите решения, тогава резултатът ще се появи. И войната ще свърши. Това са доста ясни наказания и те са доста елементарни. Те не са за пари, нито за газ или тръби, нито за германци, които няма да имат парно през зимата. Просто затворете границите за една година и ще видите резултата “, съобщи Зеленски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР