Украинските военни унищожиха два автомобила с руски войници, които са

...
Украинските военни унищожиха два автомобила с руски войници, които са
Коментари Харесай

Украйна демилитаризира шестима руски командири

Украинските военни унищожиха два автомобила с съветски бойци, които са се прибирали от заседание, съобщи организация УНИАН. В Телеграм офицерът от въоръжените сили на Украйна Анатолий Щефан качи фрагменти от офанзивата.

Въоръжените сили на Украйна демонстрираха фрагменти от денацификацията на вражеските транспортни средства. Според Щефан съветски командири са били в колите по време на удара. Ликвидирани са шестима командири и 5 съпътстващи редови бойци.

„ Слава на Украйна и нейните бойци ", написа украинският боен. На фрагментите се вижда по какъв начин снарядът на ВСУ удря колите по посока на придвижването. В резултат на удара първият автомобил незабавно се разпада на части, вторият се обръща и се движи по инерция още известно време.

По данни на Киев от началото на пълномащабната непредизвикана война, която Русия стартира на 24 февруари, 41 650 съветски бойци са били убити. През последното денонощие демилитаризираните бойци на Русия са 150. Унищожени са 1792 танка на Русия, както и 4032 военни бронирани машини. Украйна е унищожила още 950 артилерийски системи, 260 реактивни системи за залпов огън, както и 223 самолета и 191 хеликоптера на окупаторите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР