Украинските сили за противовъздушна и противоракетна отбрана сами са поразили

...
Украинските сили за противовъздушна и противоракетна отбрана сами са поразили
Коментари Харесай

РУСКА ХИБРИДКА: Украинска ракета е ударила блока в Киев

Украинските сили за противовъздушна и противоракетна защита сами са поразили многоетажна жилищна постройка в Киев през днешния ден. Ракетата е изстреляна от украинската зенитно-ракетна система " Бук ", твърди в характерен хибриден жанр източник от съветското министерство на защитата.

Руснаците твърдо отхвърлят тяхна ракетна офанзива против постройка на бул. Лобановски. Според " експерти " естеството на вредите сочи, че в постройката е попаднала зенитна ракета.

„ Можете ясно да видите във видеото. Очевидно е, че в хода на отблъскването на нощна ракетна офанзива против обекти на военната инфраструктура на въоръжените сили на Украйна е зародил отвод в системата за ориентиране на ракети на украинската система за противовъздушна защита със междинен обхват на деяние Бук-М1 и ракетата удари ъгъла на жилищна сграда”, сподели източникът от съветското министерство.

Той изясни, че след загубата на летище Гостомел три пускови установки за противовъздушна защита Бук-М1 са били ситуирани от украинските военни на 25 февруари, с цел да укрепят прикритието на столичното летище Жуляни.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР