Украински войници тренират със симулатори и реални упражнения как се

...
Украински войници тренират със симулатори и реални упражнения как се
Коментари Харесай

Украински войници се учат да управляват танкове

Украински бойци упражняват със симулатори и действителни извършения по какъв начин се ръководи танк в борба. Екип на Асошиейтед прес получи достъп до полигона и снима ученията. Инструкторите дават базови познания, какви са дилемите на всеки от членовете на екипажа, а по-късно курсантите подкарват тежката машина. Но първо на компютърен симулатор.

 
Учим хората на основите – по какъв начин работи оборудването, от какво се състои. След това минаваме към разпоредбите за разкриване на огън, т.е. какво би трябвало да вършат стрелецът и всеки член на екипажа, когато са в машината. На симулаторите учащите се извършват бойна задача в границите на екипажа, който им е назначен.
инструктор

Ако боецът покаже положителни резултати в първите две равнища на образованието, може да продължи на същински танк. След един месец се явява на изпит, с цел да стане дипломиран лидер на танк.

 
На тези симулатори се отиграват бойни дейности като част от екипажа – пълководец, монтьор и стрелец. Те имат за задача да ръководят от точка А до точка Б и да завладяват вражеска база. Теренът им е чужд. Трябва да внимават, тъй като по пътя има мини и клопки.
инструктор

Въпреки че бойните дейности са в по-голямата си част позиционни на фронтова линия, разпростряла се на над 1000 км, воюващите страни не стопират да нанасят въздушни удари. Артилерийският огън също е натоварен.

Украинската войска пробва да поддържа натиска през зимата, с цел да попречи на съперника да укрепи позициите си. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР