Украинската актриса Анастасия Карпенко се оказа бежанка у нас, предаде

...
Украинската актриса Анастасия Карпенко се оказа бежанка у нас, предаде
Коментари Харесай

Колежка на Зеленски избяга в България

Украинската актриса Анастасия Карпенко се оказа бежанка у нас, съобщи Нова. Тя е доста известна в страната си с участията си в сериали и филми.

Карпенко е взела участие в първи и втори сезон на " Слуга на народа " - тв поредицата, която трансформира президентът Володимир Зеленски в супер звезда и го въодушеви да сътвори партия със същото име, сподели инспекция на Life. Сериалът има три сезона. През 2016 тя играе опозиционната журналистка Яна Клименко в " Слуга на народа ". В същата година се снима в " Какво прави жена ти " и " Втори живот ". Има участия в 29 кино заглавия.

Карпенко, е настанена в Поморие дружно с майка си и 10-месечната си щерка Мария. Съпругът ѝ останал да се бие в Одеса. Само преди дни, на 9 март, тя е навършила 39 години.

Анастасия е приютена от неин другар, българин. Звездата на украинското кино и спектакъл споделя, че усеща виновност че е напуснала страната си вместо да се бие с целия актьорски състав на столицата, който е останал в родината си, оповестява още Нова.

В сериала " Доктор Ковалчук " тя влиза в основната роля на Оксана Ковалчук.

var width = window.innerWidth || document.documentElement.clientWidth || document.body.clientWidth; window.googletag = window.googletag || {cmd: []}; googletag.cmd.push(function() { googletag.defineSlot(`/401112551/m.fakti_post_2`, [[728, 90], [300, 100], [660, 250], [750, 200], [336, 280], [300, 250], [320, 50], [600, 250], [300, 600], [300, 75], [320, 100], [750, 300]], `div-gpt-ad-1646992589137-0`).addService(googletag.pubads()); googletag.pubads().enableSingleRequest(); googletag.pubads().collapseEmptyDivs(); googletag.enableServices(); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display(`div-gpt-ad-1646992589137-0`); });

Когато почнали бомбардировките, тя била на снимачната площадка, където довършвали най-новия ѝ филм " Как е Катя ". Съпругът на Анастасия Карпенко е украински звукорежисьор, мобилизиран в защитата на Украйна. Актрисата се опасява за живота му и се моли да оцелее.

" Естествено, доста ме е боязън. Засега на мъжете от Украйна не им е позволено да пътуват в чужбина, тъй като такава е гражданската позиция - и тя е вярна. Мъжът ми не пожела да тръгне - като брат ми. Той се върна в Одеса, тъй като майка му и по-малките му сестри, са там. Повечето са бежанци във Варшава, само че мъжът ми остана за териториалната защита на град Киев и Одеса ", споделя още тя.

Признава, че си дава сметка, че всички проекти за участия във фестивали и непознати кино продукции, ѝ се виждат суетност, на фона на протичащото се с дома ѝ. Тя мечтае час по-скоро да се върне в родината си и споделя, че не желае да живее другаде.

В един от украинските кино уеб сайтове, актрисата, която владее свободно британски и много обичайно немски, разяснява: " Много обичам работата си. Щастлив съм да върша това, което обичам и знам по какъв начин да го върша. Не спирам да изучавам и да се развъртвам всестранно, с цел да бъда забавна на себе си, друга и постоянно малко по-добра от през вчерашния ден. Мога всичко ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР