Room Arranger включва предварително дефинирани размери за всички типове обекти

...
Room Arranger включва предварително дефинирани размери за всички типове обекти
Коментари Харесай

Room Arranger – подрежда жилищното пространство


Room Arranger включва авансово дефинирани размери за всички видове обекти в жилището

Приложението Room Arranger ще ви помогне да подредите жилищното си пространство благодарение на голям брой потребни принадлежности като редактор на подове, стени и обекти, както и да добавяте нови мебели и да ги виждате авансово по какъв начин ще наподобяват в стаята.

Room Arranger ще ви е от огромна изгода, когато се премествате в ново жилище или просто желаете да пренаредите мебелите в сегашния си дом. В такива случаи са нужни точни калкулации, а чертаенето на лист хартия не е най-удобният метод за това.

С помощта на виртуален асистент, вграден в програмата, можете елементарно да създадете нов план – било то за обособена стая или цялостен апартамент. Имате избор на единица за премерване сред милиметри, сантиметри или инчове.

Room Arranger включва няколко авансово дефинирани размери за всички видове обекти в жилището. Можете да добавяте порти и прозорци, столове и маси, бюра и библиотеки, кревати, кухненски уреди, аксесоари за баня, стълби и даже култивиран мебели. Размерите, разположението и цветовете могат да са трансформират случайно.

Когато приключите с работата, можете да видите аранжирана цялата стая като 3D модел, да се разноските в нея благодарение на стрелката на мишката, да извършите даже фотоси и видео.

Даунлоуд:
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР