Ужасът с накълцаната Дебора от Стара Загора придобива нов облик

...
Ужасът с накълцаната Дебора от Стара Загора придобива нов облик
Коментари Харесай

САМО в Narod.bg: Кой накълца Дебора? Липсва ДНК от Жоро Касапина, прикриват изрода с макетното ножче

Ужасът с накълцаната Дебора от Стара Загора придобива нов образ с разкритието, което прави Narod.bg – че няма следи, които да свързват обвинявания за зверството Георги Николаев Георгиев, наименуван Жоро Касапина, с закононарушението!

Документи от ДНК експертизата, предоставени извънредно на Narod.bg по електронната поща, потвърждават, че по облеклата на Георгиев не е открит биологичен материал от Дебора Михайлова, включително и кръв.

Според правосъдни лекари във всяко следствие ДНК експертизите имат изключително значение и тежест. Но не постоянно по всяко леке от кръв може да се направи такава експертиза. Причината е, че би трябвало да бъдат открити кафези с ядро, каквито са да вземем за пример левкоцитите, само че освен.

 Маратонките на Георги Георгиев не съответстват с оставената диря в жилището, където Дебора живеела с пастрока си

От данните на правосъдните медици става явен и различен абсурден факт – че откритият на мястото на закононарушението отпечатък от обувка в кръвта по земята не е на Георги Георгиев.

Ако заключенията на ДНК експертизата подкрепяха повдигнатите обвинявания против някогашния другар на Дебора Михайлова, прокуратурата без подозрение нямаше да пропусне да ги уточни в прессъобщение и да ги разяснява пред медиите, разясняват адвокати.

Реклама

При високия публичен интерес към този случай упованието е Районната прокуратура в Стара Загора да огласи резултатите от ДНК експертизата допустимо най-скоро, освен това публично. Засега това прави Narod.bg с издание на част от ДНК експертизата.

Важно е да стане ясно също на кой стадий от следствието са се появили очевидците, които докладвали, че Дебора Михайлова е изпаднала в безсъзнание, откакто потърпевшата твърди и в двата си първични разпита, че във вечерта на закононарушението е била сама в жилището на ул. „ Иван Вазов “ №9, вх. В, ет.*, ап.*, който обитавала с пастрока си, удостовери източникът на Narod.bg.

Абсурдът разумно води до въпроса кого прикриват прокуратурата и Министерство на вътрешните работи с фокусиране върху Жоро Касапина, откакто даже ДНК експертизата отхвърля той да е обвързван с гнусната подигравка?

Вече стана ясно, че Районната прокуратура в Стара Загора сплоти двете досъдебни производства против Георги Георгиев, упрекнат за изключително грубо похищения с нанасяне на голям брой рани на 18 годишната Дебора Михайлова, ученичка във Ветеринарния колеж в града.

Това се случва след разбор на събраните нови доказателства от разпити на очевидци и заключенията от направените нови експертизи – комплексната петорна съдебномедицинска, техническата и ДНК експертизата.

Предстои прокуратурата да образува новото правосъдно произвеждане и да връчи обвиняванията на Георгиев в наличието на юристите по делото и на прокурори от Районната прокуратура.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР