Удобството и комфортът във връзката обикновено настъпват, когато вече познавате

...
Удобството и комфортът във връзката обикновено настъпват, когато вече познавате
Коментари Харесай

Как да разберете, че се чувствате твърде комфортно във връзката си

Удобството и комфортът във връзката нормално настъпват, когато към този момент познавате доста добре колегата си, напаснали сте се, може би сте заживели дружно и сте се сближили още повече. Познанието от време на време кара сътрудниците да се отпускат прекалено много във връзката. Прекаленият комфорт може да ви сложи в някои неприятни обстановки, които даже да повлияят зле на отношението, уважението и възприятията на колегата ви към вас, написа Az-jenata.bg.

Кои са знаците, че сте почнали да се чувствате прекомерно удобно във връзката си?

1. Пишкате на отворена врата

За някои хора пишкането не наподобява като нещо кой знае какво, само че то демонстрира, че сте минали в стадий на бездънен комфорт и най-интимните хигиенични потребности не са загадка за колегата ви. Може би това, че си взимате душ дружно ви кара да мислите, че може да ходите до тоалетна на отворена врата, само че не забравяйте, че колкото и огромна да е любовта ви, този обред може да я помрачи.

2. Пръцкате

Ако се чувствате толкоз удобно в компанията на колегата си, че да се отпускате като Шрек и Фиона, пръцкайки и смеейки се, би трябвало да знаете, че това в действителност не е по никакъв начин секси. Още по-малко секси е, когато единствено единият сътрудник го прави макар неодобрението на половинката си. Ако виждате колегата си по какъв начин върти очи, когато пръцкате, спрете да го вършиме, с цел да не повлияете зле на пристрастеността между тях.

3. Носите спортни екипи непрестанно

Може да се чувствате комфортно в обичания си неспретнат спортен екип, само че множеството мъже са единомислещи, че избират половинките им да се обличат секси и стилно, а не да носят спортно облекло, което на всичкото от горната страна е раздърпано от носене у дома.

4. Не си миете зъбите

При прекомерния комфорт първо се следи прескачане на миенето на зъбите. После следва стартиране на косми, приложимост на дезодорант през няколко дни. Всички тези и още хигиенични пропуски убиват интимността и ви отдалечават вместо да ви сближават. Няма нищо по-неприятно от неприятен мирис по време на секс или допиране на женски крайници, които са надалеч от визията за гладки.

5. Вие сте най-лошата версия на себе си

Някои хора се усещат толкоз удобно в компанията на половинката си, че стопират да се стараят да поддържат връзка приветливо, разменят си обидни думи, не внимават в дейностите и приказките си, не филтрират отношението си. Когато започнете да се държите без да мислите по какъв начин се отразява това на колегата ви, рискувате да го отдалечите от себе си, даже да го изгубите.

Комфортът е нещо хубаво, когато го има. Той дава чувство за непосредственост и за естествено държание. Няма нищо по-освобождаващо от това. Но когато нещата ескалират дотолкоз, че въобще да не мислите за това по какъв начин държанието ви се отразява на връзката ви, тогава поставяте връзките си пред огромно тестване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР