Луис А. Миранда-младши е само на 19 години, когато пристига

...
Луис А. Миранда-младши е само на 19 години, когато пристига
Коментари Харесай

Луис Миранда-младши разсъждава върху даването, изкуствата и сина си Лин-Мануел в новите мемоари „Relentless“

Луис А. Миранда-младши е единствено на 19 години, когато идва в Ню Йорк от дребен град в Пуерто Рико, опустошен докторант, мощно нуждаещ се от работа.

Беше 1974 година — десетилетия преди „ Хамилтън “, мюзикълът, който завоюва премията „ Тони “, основан от неговия наследник Лин-Мануел, да се трансформира в сензация и да донесе фамилията му интернационално самопризнание и ненадейно благосъстояние – когато организация с нестопанска цел, фокусирана върху пуерториканските младежи, нае Миранда като откривател в своя офис на няколко пресечки от Емпайър Стейт Билдинг.

„ Можете да си визиите символиката “, сподели Миранда на Асошиейтед прес. „ Работа с Емпайър Стейт Билдинг на назад във времето? Чувствах се като Деби Рейнолдс в „ Непотопяемата Моли Браун “.

Миранда планираше да приключи докторската си степен по клинична логика на психиката и да се върне в Пуерто Рико. Той беше разгорещен независимист, отдаден на това да помогне на страната си да се издигне от сянката на колониализма на Съединените щати.

Но работата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР