Учителка по биология от Монтана се разплака от радост, след

...
Учителка по биология от Монтана се разплака от радост, след
Коментари Харесай

На учителя с любов: Защо се разплака г-жа Ганчева

Учителка по биология от Монтана се разплака от наслада, откакто децата от класа, на който тя е класна, я посрещнали с балони и сладки изкушения. Пред Нова телевизия възпитаници споделиха, че доста я обичат и откакто се разболяла тежко от COVID-19, решили при връщането й в учебно заведение да я изненадат в класната стая с вкусотии, приготвени от тях. 

„ Разплаках се. Аз съм много прочувствен човек. Като влязох в стаята, видях доста балони, подредени по стените, по земята. Имаше отрупана маса със сладкарски и хлебни произведения. Децата ме гледаха с грейнали усмивки “, споделя Надя Ганчева. 

Тя е учителка от 40 години. През 2021 година й следва да се пенсионира. Точно в последната си година като преподавател Надя Ганчева се разболява тежко от ковид, оздравява, а децата я чакат с изненада.

Учителският стол на госпожа Надя Ганчева от Второ учебно заведение в Монтана остава празен при започване на месец март. Тогава тя схваща, че е инфектирана с ковид.

„ Не си доста съответен. Не знаеш по какъв начин минава времето. Тогава започнах малко да се изплашвам ”, споделя тя.

Няколко дни по-късно положението ѝ се утежнява и се постанова тя и брачният партньор ѝ да бъдат признати в болница.

„ Там към този момент се усещах сигурна. Дойде ми силата и бях уверена, че ще ми оказват помощ и ще оздравея ”, разяснява преподавателят.

През това време кураж не стопират да ѝ дават нейните близки, сътрудници и възпитаници. „ Всички  ме питаха по един или различен метод по какъв начин съм ”, показа Ганчева.

След съвсем месец и половина неявяване обичаната учителка се връща още веднъж да преподава, а учениците, на които е класна, я посрещат със специфични кулинарни изкушения.

„ Решихме да й покажем, че я обичаме. Уговорихме се всеки да направи по нещо вкусно “, сподели една от нейните ученички. 

Тази година е последна на госпожа Ганчева с нейните възпитаници, тъй като след няколко месеца ѝ следва пенсиониране, написа Флагман.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР