Учим лесни трикове от гримьора на Ким Кардашиян и Шей

...
Учим лесни трикове от гримьора на Ким Кардашиян и Шей
Коментари Харесай

Малкият, но ефективен трик за по-изкусителни устни

Учим лесни трикове от гримьора на Ким Кардашиян и Шей Мичъл.

Вероятно всеки, който демонстрира интерес към грима, познава работата на Марио. Освен основател на личен бюти бранд, той е и най-често избираният гримьор, който да основава визиите на Ким Кардашиян за фотосесиите и алените килими.

Сега той ни споделя един от триковете си за по-секси и красиво завършени устни.

За да постигнете гальовен резултат, който се приближава до този, който ще получите при скъпите естетични процедури, ви са нужни единствено няколко грим продукта, а основен измежду тях е по-тъмен цвят молив за устни от естествения ви или контуриращ артикул.

Който и от двата разновидността да сте избрали, това, което се стараем да реализираме, е едно и също – повече формулировка в средата на устните и изключително доста върху арката на горната джука. При тази стъпка можете малко да излезете от рамките на естествения силует на устните, само че без да прекалявате.

В краищата на устните пък се пробвате да постигнете противоположния резултат и да наблегнете естествената линия и да я приберете повече в краищата на устните. Така ще създадете лек лифтинг резултат. Ако е нужно, изтрийте и дооформете благодарение на тънка четка и коректор.

Накрая запълнете устните с обичаното си червило, а по избор можете да добавите малко глос изключително в средата на устните за още по-дефиниран резултат.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР