Учени от Оксфордския университет съобщават за признаци на коронавирус, които

...
Учени от Оксфордския университет съобщават за признаци на коронавирус, които
Коментари Харесай

3 признака, че сте изкарали коронавирус на крак

Учени от Оксфордския университет оповестяват за признаци на ковид, които могат да бъдат знак, че сте изкарали вируса на крайник. Тези маркери включват отмалялост, коремна болежка.

Съществува по този начин наречения асимптоматичен ковид, който човек може да изкара „ на крайник “, без да знае за заболяването. В този случай коронавирусната зараза може да се прояви като признаци, които се възприемат като леко неразположение, не причиняващо безпокойствие. Британски лекари подчертаха няколко признака, че човек към този момент е имал ковид, може би без да знае.
Болка в корема
Появата на болежка може да демонстрира, че има инфекциозен развой в долните елементи на белите дробове.

Диария
Китайски специалисти също по този начин видяха, че измежду 200-те души, които са били първите, инфектирани с ковид, половината са имали това нарушаване.
Умора, сълзене на очите (други признаци на конюнктивит)
Те също са неспецифични признаци на ковид, които постоянно не са свързани с COVID-19.

Много лекари са внимателни от този ход на ковид, който не предизвиква типични признаци под формата на тресчица, тресчица, кашлица, болежка, защото тези признаци демонстрират реакцията на имунната система към зараза.

Според тях „ асимптоматичните “ хора рискуват да се сблъскат с непредсказуеми последствия, някакъв тип нарушавания, които могат да се почувстват по-късно, написа zdrave.to.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР