Участникът от „Игри на волята” Николай Стефанов спаси тежко пострадало

...
Участникът от „Игри на волята” Николай Стефанов спаси тежко пострадало
Коментари Харесай

Участник от „Игри на волята спаси простреляно куче

Участникът от „ Игри на волята” Николай Стефанов избави тежко потърпевшо куче в столичния квартал „ Манастирски ливади”.

Той и негова другарка откриват в междублоково пространство раненото животно. След като го водят във ветеринарна клиника се оказва, че кучето е било простреляно със седем сачми.

„ Картината беше покъртителна. Животното изглеждаше съвсем умряло, цялото заобиколено от мухи. От доста места му течеше кръв. Не се движеше”, описа Ясмина.

„ Гушнах кучето, тъй като то беше доста зле”, показа Николай.

Ветеринарният доктор доктор Калоян Войчев изясни, че животното е докарано при него с рана на главата, с изчезнали лицеви кости и око. Рентгенови фотоси посочили, че има огнестрелна рана от бойно оръжие в региона на главата.
Снимка: Нова телевизия  Участник от „ Игри на волята
В клиниката преливат на раненото животно кръв от друго куче.

Подобни случаи доктор Войчев уточни, че в практиката си среща всекидневно.

Софийска районна прокуратура се самосезира след ефирен репортаж за простреляното бездомно куче в столицата.

Прокуратурата е почнала следствие по формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по член 325 " б " от Наказателен кодекс - " който, като прояви свирепост към гръбначно животно, му аргументи незаконно гибел, тежко или трайно увреждане, се санкционира с отнемане от независимост до три години и с санкция от хиляда до пет хиляди лв. ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР