Участието на Кристиан Ромеро и Ричарлисон в състава на Тотнъм

...
Участието на Кристиан Ромеро и Ричарлисон в състава на Тотнъм
Коментари Харесай

Ключово дуо на Тотнъм под въпрос за Бърнли

Участието на Кристиан Ромеро и Ричарлисон в състава на Тотнъм за гостуването на Брайтън е под въпрос.

Двамата напуснаха прибързано игра в дуела на " шпорите " против Евертън, извоюван с 2:1 в събота. Аржентинецът Ромеро е с разтежение, а бразилецът Ричарлисон има проблеми с гърба.

Третата поредна победа на Тотнъм даде опция на отбора да прекара Коледа в топ 4 на Висшата лига.

" Кристиан почувства отмалялост тъкмо преди почивката, тъй че трябваше да го извадим от игра ", съобщи мениджърът на отбора Ангелос Постекоглу във връзка Ромеро.

Ричарлисон се разписа против Евертън, реализирайки четвъртия си гол в последните три мача. " Той е добре. Още на тренировката в петък получи охлузване на гърба. Не беше на 100 %, само че той искаше да стартира мача през цялото време, само че знаех, че в някакъв миг ще би трябвало да го сменя. Не мисля, че става дума за нещо съществено ", изясни Постекоглу.

Решението за двамата футболисти ще бъде взето, когато играчите възобновят тренировки за мачовете на 26 декември. В лагера на Тотнъм се надяват Ричарлисон да бъде възобновен в точния момент, изключително поради обстоятелството, че голмайсторът Хюн-мин Сон ще бъде зает с националния отбор на Република Корея за Купата на Азия през януари. Сон натрупа 11 гола през сезона.

По мотив Ричарлисон Хюн-мин Сон съобщи пред PLP: " Той мина през същото, с което се сблъсках аз през предишния сезон. Винаги е гладен за голове и за работа. Сега не изпитва болки и наподобява като изцяло друг състезател, тъй че съм доста благополучен за него. Ако продължи по този метод, може да бъде измежду най-великите изпълнители във Висшата лига. "
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР