У нас често обръщаме твърде голямо внимание на скандалите, задкулисните

...
У нас често обръщаме твърде голямо внимание на скандалите, задкулисните
Коментари Харесай

Топ 50: Бисерите на Венци Стефанов

У нас постоянно обръщаме прекомерно огромно внимание на свадите, подмолните игри и нещастията в българския футбол. Всеки ден четем заявления, тъжби, мнения... Понякога би трябвало човек да си каже " стоп " и да огледа на нещата от различен ъгъл. От занимателния. В състезание ни има един куп колоритни персони. Президентът на Славия и член на Изпълкома - Венци Стефанов постоянно има забавно и друго мнение за нещата. Той в никакъв случай не крие какво мисли за даден проблем и интерпретациите му постоянно будят неспокойствие. Предлагаме ви някои от най-култовите му изявления:

1. " Ще си умра пълен и гладен! ", дава отговор Стефанов на въпрос дали е спазвал в миналото диета.

2. " Нямам нищо срещу компютрите, само че не може съвсем всяко 6-годишно дете към този момент да е с очила ", възмущава се мощният човек в Славия.

3. " Петев бил удовлетворен! От какво? Майко блага, майко блага. Все съм виждал безсрамие, само че като това няма. Нали знаете къде се намира Баховица? Може би не запознат съм футбол, несъмнено съм доста пълен или нагъл, само че аз се срамя. Отсреща един 16-годишен ни направи на щайга. Развинти ни кофите ", разяснява Венци измъчена победа на националите ни.

4. " Петев ще има картбланш от БФС, в случай че има дупе ", гласи друго негово изявление.

5. " Нищо чудно да ни бият посред София и да станем за т*шак на врабчетата ", разкрива прогнозите си за мач на националния тим против Грузия.

 Снимка 314086
Източник:

6. След нулево тъждество сред Славия и Локомотив (София): " По-добри сте вие, но на кегелбан. Нямате победа тук от 100 години ".

7. " Имам възприятието, че ме е блъснал токов удар ", разяснява Стефанов злополучно изгубен мач в " Овча купел " от Калиакра (Каварна).

8. " Защо Цонко не си пи с мен ракията и не яде миди с мен, а с Гонзо? ", споделя в типичния си жанр Венци във връзка протест на Калиакра против Левски.

9. " Кой е този човек? Един магазинер ни разисква. Не желая да разясня хора, които са под 10 дихона тъпотия. Аз от Литекс знам единствено Гриша Ганчев и мога да приказвам единствено с него. Няма да приказвам с Пурко, Мурко и други комедианти ", дава отговор Стефанов на изпълнителния шеф на Литекс Величко Дихонов.

10. Към Димитър Пенев след чоп за 1/4-финал за Купата на България: " Бате Митко, безконечният късметлия си бе, да му е*а майката ".

 Снимка 287837
Източник:

11. " Помагаме на Червения кръст и по тази причина не бихме с повече Монтана ", смее се босът след победа с 3:2. След това прибавя: " Монтанци в предходните мачове вадеха зъби на другите тимове, само че против Литекс излязоха единствено по чорапи ".

12. " Вчера гледах едно порно, само че не по XXL. Литекс добре са си организирали нещата за купата. Кой им ги провежда? Пенчо Славейков и Добри Чинтулов ", разяснява Стефанов победа на ловчанлии над Монтана.

13. " Жалко, че един арбитър, Дюран Дюран (б.р. Ахмед Ахмед) опропасти труда на момчетата ", споделя той след загуба от Локомотив (София) с 3:4.

14. " Бой и е*ане не се връщат... Не желая въобще да ме вкарват в някакви престъпни романи но Агата Кристи ", отсича Стефанов във връзка желанието на Черноморец да преиграе изгубен мач от Славия.

15. " Да не би да е по-добре и ние, както вършат някои други, да водим в страната пигмеи от Конго и да им раздаваме безвъзмездни български паспорти? ", гневи се Венци Стефанов във връзка политиката на водещите тимове у нас да натурализират чужденци.

 Снимка 287836
Източник:

16. " Да ви кажа, аз за прогнозьор не ставам. Хич ме няма в тотото. Никакъв тотаджия не съм. По-добре да не споделям нищо повече по този въпрос, да не урочасам нещата ", дава отговор на въпрос, обвързван с прогноза за крайното класиране на Славия.

17. " Извънземните ми се обаждат, с цел да ме осведомят кой се заиграва с черното тото ", майтапи се различен път босът на Славия.

18. " Левски може да е най-старият тим, но не в София, а в Персийския залив! По тяхната логичност на следващия ден от ЦСКА могат да кажат, че са основани от опълченците на Шипка. Истината е, че Левски е основан, с цел да има Славия с кой да играе ", дава отговор босът на претенциите на Тодор Батков, че " сините " са учредени през 1911-а.

19. " Вие ми е*ахте майката! Ти си единственият човек в Литекс с под две висши образования. Българска академия на науките би трябвало да се измести в академията в Микре ", споделя Стефанов на Жоро Пенчев (представител на Литекс на чоп за Купата). " Ако си мълчиш, по-добре да се облечеш в женски облекла като ей тези момиченца. Аз към момента нося панталон и считам още да го нося. Ама доста се навеждат някои. А пък като те наведат в поза сутерен, както обичат в Литекс - там има много борчета, майката си трака ", продължава мощният човек в Славия.

20. " Което куче ме е залаяло, все е побесняло. Лесно е да биеш у нас, само че след това, като отидеш в Европа, те хващат някакви, където за пръв път виждат топка, и те разрушават ", следващ " патрон " към Литекс.

 Снимка 287834
Източник:

21. " Поне да бяхме отпаднали в мач с греди, положения, въз основата на малшанс, а то ние надали не се разхождахме по терена. Когато влязох в съблекалнята ме гледаха като по*рано дете майка си ", гневи се Стефанов след отпадането от Чавдар (Етрополе) за Купата напролет на 2010-а.

22. " Който ви го е споделил това, схваща от футбол, колкото магаре от военна музика ", декларира босът в типичния си жанр, шегувайки се с Кирил Домусчиев.

23. " Мачът с Лудогорец ще е на три кила кръв и метър кожа, от в този момент ви споделям. Дупе да им е крепко! Ще хвърчат бутонки, маратонки и всичко останало. Момчетата от Делиормана да се готвят крепко. Домусчиев да свири, брат му да сложат за непряк ", кани се чичо Венци преди мач против разградчани.

24. " Аз с господин Домусчиев не съм разговарял от много дълго време и не съм го виждал. Нямам достойнството. Последният път не го видях на Изпълкома. Трудно се приказва с Краля Слънце, би трябвало да имаш капацитет, а аз очевидно го нямам ", споделя Стефанов.

25. " Ако го няма благодетелят на клуба им, на този стадион ще пасат овце и ще се организират мазните битки ", част от друга словестна престрелка по остта Славия - Лудогорец.

 Снимка 287833
Източник:

26. " Да изберем българското, както се споделя. Хем, че то българското в Разград... Имаха двама българи в 18-те за групата на мача в сряда. Там българчетата не са доста. Някои (б.р. от чужденците) са почнали да се държат като капризни примадони... ".

27. За санкциите в Славия: " 100 камшика на голо. Нали ги глобих след Спартак (Вн). Гол с бич, нали ви споделям ".

28. " Винаги можем да стигнем до Европа, в случай че решим. Като преспя, ще ви кажа дали съм решил, само че по принцип България си е в Европа ", бъзика се Стефанов.

29. " Трябва да се изкорени корупционното съдийство. Нов бардак със остарели служителки не се прави ", разяснява предприемачът.

30. " Трамвай номер 5 прави по-малък завой от Антон Генов. Като видя ситуацията, и зави в противоположна посока. Ограби труда на момчетата. Директно поръчков арбитър. Съмнявам се, че този арбитър е мъж. Нямам думи! ", декларира прочувствено Венци Стефанов.

 Снимка 261161
Източник:

31. " Оттук нататък Генов ще се концентрира в едно - ще бърка в г*за на кравите. Нали е ветеринар. Това му е работата ", гласи различен негов коментар по адрес на рефера.

32. Друг арбитър - Ангел Ангелов, също е почетен с внимение: " Съдията е нещастник! Най-лошото нещо е да си прислужник, когато си прислужник и нещастник е още по-лошо. Този няма таш*ци! На кого да подаваме тъжба, на арменския поп ли?! ".

33. В други случаи реферите нямат виновност: " Съдията не повлия на резултата по никакъв метод. Бихме ги с камшици (б.а. футболистите) и поради това почнаха да играят ".

34. Оставаме на тематиката: " Съдията Господ ще го накаже. Те ти вършат ритуално заколение и не виждам какво би трябвало да давам отговор на такива гьотферени. На другия мач на Славия да свири духовия оркестър. Който и да свири - все тая. Може оня с кларинета - Ибряма, най-малко ще има шоу на стадиона... ".

35. " Вече сме по-фотогенични. С привличането на Фози и Бебето (б.р. Здравко Здравков и Асен Николов) имаме цвят - бели, черни, изобщо - многообразие! ", майтапи се Стефанов.

 Снимка 240295
Източник:

36. " ЦСКА рано или късно го чака предизвестена гибел. Аз не виждам по какъв начин даже вълшебник като Александър Томов може да ги избави, единствено Дейвид Копърфийлд може да ги избави от банкрут ", във връзка рецесията при " армейците " и отнемането на лиценза.

37. " Защо баба Пена от Чукурово да заплаща борчовете на ЦСКА? ", пита Стефанов, а в друго негово изявление името на бабата е заменено - " Баба Гица ли да заплаща задълженията на ЦСКА? ".

38. " ЦСКА е загробил страната, страната не е отговорна за нещо. Това ми наподобява все едно Цветан Василев да поздрави по радиото всички потърпевши от КТБ с песента " Сиромах съм, бедняк съм ", продължава по тематиката Венци Стефанов.

39. " На неженените момчета им взехме по две гаджета, а на тези, които са женени - специфични дарове за у дома - сервиз и най-различни домашни използва, да не ги бият дамите им ", споделя различен път предприемачът, този път за наградите след победа над " алените ".

40. " Левски приема успехите като даденост, а като загуби, плачат като... Да не споделям като какво, че ще стана като един различен президент. Но се чух с брата на Боян Радев и той ми вика: " Абе, Нане, тия левскарите реват повече от хората при земетресението в Катманду ".

 Снимка 232419
Източник:

41. " Гледайте мача Хасково - Славия. Ако по-късно сложим двата мача Левски - Хасково и Хасково - Славия, и видите някаква аналогия, аз ще се прекръстя на Илия Салиев Салиев. Срещу нас ще се хвърлят на живот и гибел, а против тези 0:8, това си е чики-рики ", споделя Стефанов.

42. " Не е единствено дузпата, голът от засада. Не ме карайте да разясня доста, тъй като ще кажа неприятни неща. Заболяха ме очите, към този момент 25 години. Разстроен съм. Когато ти извърнат мача, в случай че играеш против Чепръчане е едно, а когато излизаш против Левски на " Герена ", е напълно друго ", разяснява мощният човек в Славия след загубата с 0:4 от " сините " този сезон.

43. За Борислав Михайлов: " Известния му танц не желая да разясня, тъй като нямам неговата гъвкавост. Не му изпитвам завист за прическата, тъй като и аз не мога да се похваля с буйна коса ".

44. " Няма по какъв начин да натискам Боби, мога да натискам жена си или някое хубаво момиче ", декларира различен път Стефанов.

45. " Ти го плюеш, той си мисли, че дъжд вали ", коментар за Станимир Стоилов.

 Снимка 229320
Източник:

46. " За всяка свиня идва Коледата ", друга имитация от тази есен.

47. " Дали проследявам противниците ни? В Левски наблюдават Гара Дембеле да не се напие! Ние такива проблеми нямаме! Къде е Лом, къде е Лондон ", разяснява мощният човек в Славия.

48. " И аз желая Лео Меси в Славия, само че няма по какъв начин да стане. Левски по-лесно ще вземе извънземно, в сравнение с Чавдар Янков ", паметен е още веднъж Венци Стефанов.

49. " Нашите футболисти са на тяхно разположение. Ще се съгласим освен на допинг проби. Ако желаят, и проби за паразити да ни вземат. Нека изискат и тайни. И това ще им дадем ", коментар за желани допинг проби.

50. " Аз лягам единствено с жена си. Ако искаш да покажа на някои от твоите приятелки по какъв начин лягам? ", отговор на подигравка за симулативна игра на Славия.

 Топ 50: Бисерите на Димитър Пенев
Топ 50: Бисерите на Димитър Пенев

Голям е чичо Митко - и на терена, и на скамейката, и като заприказва...
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР