Тя припомни и при какви условия работят служителите на ГПДиректорът

...
Тя припомни и при какви условия работят служителите на ГПДиректорът
Коментари Харесай

Росица Димитрова: Не е моментът да се посочват виновници

Тя напомни и при какви условия работят чиновниците на ГП
Директорът на „ Гранична полиция “ Росица Димитрова е безапелационна, че днешният ден не е моментът за изтъкване на отговорни лица, както и аргументите, довели до тежкия случай, при който изгубиха живота си двама служители на реда.

Така отговори тя на въпроса дали службата й има виновност за този случай.

Служебният вътрешен министър Иван Демерджиев през вчерашния ден разгласи, че служителите на реда са починали, тъй като „ Гранична полиция не си е свършила работата и изиска оставката на зам.-директора Деян Моллов. Междувременно стана ясно, че след злополуката, Моллов си е подал оставката.



Димитрова обаче напомни, че рейсът, лишил живота на двамата служители на реда, е бил засечен от три патрулни автомобила. Всички те са се пробвали да го спрат, само че водачът не се е подчинил на разпорежданията им.

„ Тоест мога да кажа, че региона на прекосяването на този рейс – от зоната на Малко Търново, където знаем, че са натоварени мигрантите, до мястото на злополуката – ние сме наситили с наличие “, акцентира шефът на „ Гранична полиция “.

Тя е безапелационна, че чиновниците са добре готови за работата на терен.
„ В огромната си част тези хора са доста смели, тъй като работят в доста сложни условия, работят непрекъснато в разнообразни метеорологични условия. Срещу тях са групи мигранти, подготвени на всичко, с цел да преминат през България и да отидат към Западна Европа “, напомни тя.
Източник: novini.bg
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР