Със сигурност ще шокират всеки нормален човекУжасяваща играчка се е

...
Със сигурност ще шокират всеки нормален човекУжасяваща играчка се е
Коментари Харесай

Зловещо! Украинците насърчават децата си да играят с костите на руски военни

Със сигурност ще шокират всеки естествен човек
Ужасяваща играчка се е появила в един от магазините в Украйна. Става въпрос за играчка, представляваща спонтанни остатъци на съветски бойци.

Жената, разкрила човешките остатъци на щанда в магазина е направила видеозапис, който пък е бил оповестен от зам.-министъра на информацията на ДНР Безсонов в канала му в Telegram, означават международните издания.



„ В украинските магазини се продават играчки под формата на спонтанни кости на съветските военни “, написа Безсонов под видеото. След тези си думи, не пропуща да добави и че „ украинщината е неизлечима болест. “

„ Вижте какво открих. „ Орки “ (така украинската агитация назовава руснаците), в транспарантен пакет. Нов артикул “, отбелязва женският глас във видеото.
На фрагментите ясно се виждат човешки кости и череп, подредени в транспарантна опаковка.

Със сигурност играчки от този жанр, които се оферират на девойките и момчетата в Украйна, биха хвърлили в потрес всеки един гражданин на Земята. Или най-малко естествената част от хората.

Междувременно стана ясно, че Южноукраинската АЕЦ още веднъж е била подложена на офанзива от страна на руснаците. Украйна отбелязва, че светът се е разминал като по знамение от нуклеарен апокалипсис. Мощната детонация е избухнала единствено на 300 метра от реакторите.
Източник: blitz.bg
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР