Твърдението на Меган Маркъл за тайната сватба три дни преди

...
Твърдението на Меган Маркъл за тайната сватба три дни преди
Коментари Харесай

Хванаха Меган в лъжа, извадиха и документ

Твърдението на Меган Маркъл за тайната женитба три дни преди формалната гала, което бе направено по време на изявлението с Опра Уинфри, беше оповестено за машинация. Гръмката вест заяви „ Сън “.

Британската работа за регистрация на бракове е предоставила същинското удостоверение за брака на херцозите на Съсекс. 

Меган съобщи в изявлението, че двамата с Хари са били скрито венчани в задния двор на къщата им три дни преди формалното празненство.

Но съгласно документа това не е правилно. От него излиза наяве, че те стават законни брачен партньор и брачна половинка на 19 май 2018 година - не скрито в двора на къщата, а обществено в замъка Уиндзор. 

Експертите считат, че Меган Маркъл е сбъркала и тяхната „ загадка женитба “, по време на която тя и принц Хари са си разменили клетви в наличието на архиепископа на Кентърбъри, е била подготовка преди действителната гала.

Експерти настояват, че херцозите на Съсекс не биха могли да се оженят без избран брой очевидци и на място, което не е квалифицирано за съответната гала. Поради тази причина венчавката, извършена насаме от Маркъл и брачна половинка й, не може да се смята за сватбена гала, написа jenata.blitz.bg.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР