Твърде ниското търсене на видеокарти от страна на хората занимаващи

...
Твърде ниското търсене на видеокарти от страна на хората занимаващи
Коментари Харесай

DigiTimes: производителите на видеокарти ще бъдат принудени да намалят цените

Твърде ниското търсене на видеокарти от страна на хората занимаващи се с рандеман на криптовалута мощно ще понижи цените на видеокартите.
Информацията е на уеб-изданието DigiTimes, което цитира свои източници, близки до Gigabyte и MSI. Очаква се намаляване на цените на видеокартите с към 40% . Причината за това съществено понижение на цените е, че цифровите ферми и огромните предприятия за рандеман на криптовалута към този момент не се интересуват от закупуването на огромни количества видеокарти. Те се насочват към профилираното съоръжение, производството на което стартира напълно скоро.

DigiTimes заяви, че огромните дистрибутори на видеокарти внезапно са понижили своите поръчки. За фирмите, които се усещаха като крале през цялата 2017 година, това не е изключително добра вест.

Миналата година Gigabyte е продала към 4,3 милиона видеокарти, което е с 1 милион бройки повече от 2016 година. Подобна е и обстановката при MSI, която усили приходите си през предходната и началото на тази година. В тази светлина не доста добре се усеща и TUL (PowerColor).

Сега породи опасност от препълване на складовете. За да избегнат тази неприятна обстановка, производителите ще бъдат принудени да понижат цените на видеокартите.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР