Турският президент Реджеп ЕрдоганРеджеп Тайип Ердоган - турски политик и

...
Турският президент Реджеп ЕрдоганРеджеп Тайип Ердоган - турски политик и
Коментари Харесай

Ердоган обеща да не допусне Идлиб отново да стане зона на конфликт

Турският президент Реджеп Ердоган  Реджеп Ердоган Реджеп Тайип Ердоган - турски политик и министър председател. Роден на 26 февруари 1954 година в Истанбул. Завършва сподели, че неговото държавно управление ще даде начинания за стимулиране на заетостта и в поддръжка на индустрията, тъй че да се резервира експортно и индустриално насочения напредък за възкръсване на стопанската система, понесла удар поради коронавирусната пандемия, съобщи Българска телеграфна агенция.

Ердоган разгласи това след съвещание на министерския съвет.

Турският Меджлис възобновява активността си

Той сподели също, че страната ще разхлаби ограничаващите ограничения за хората над 65 години и под 18 години. Съгласно тези ограничения в този момент хората от тези възрастови групи си стояха вкъщи.

Президентът сподели също по този начин, че сирийското държавно управление е засилило провокациите в северозападната сирийска провинция Идлиб и Турция няма да разреши този сирийски регион още веднъж да стане зона на спор. Вчера самолети бомбардираха няколко села в Идлиб, която е следена от сирийските бунтовници и това беше първият сходен удар след турско-руската договорка за преустановяване на огъня, контрактувана преди три месеца, която спря по-големите сражения.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР