Турските власти са спрели шофьор от Ямбол на ГКПП Капитан

...
Турските власти са спрели шофьор от Ямбол на ГКПП Капитан
Коментари Харесай

Български тираджия с 39 глоби в Турция

Турските управляващи са спрели водач от Ямбол на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево- Капъкуле, тъй като имал насъбрани 39 санкции с общ размер 1132 лири, което се равнява на към 340 лв.. Те са за това, че не е плащал за автомагистралите, по които е пътувал. Оказва се, че най-старата му е от 2016 година, написа в. „ Монитор “.

Това е единствено един от десетките случаи на водачи, които са пътували в южната ни съседка, създали са нарушаване на пътя или не са си платили тол таксата за автомагистрала.

Те попаднаха в капан от петък и през целия уикенд, откакто турските управляващи започнаха оповестеното две седмици по-рано събиране на санкции от нарушителите при овакантяване на страната. Принципът е плащаш или колата остава на митнически паркинг. Засега суровата мярка се ползва единствено на Граничен контролно-пропусквателен пункт при Капъкуле-Капитан Андреево, оповестиха пътуващи.

"Мъж пред мен заплати 3 хиляди лири (почти 900 лева) за превишена скорост, нищо не изясняват “, оплакаха се пътуващи. Ако не платиш, задържат колата на паркинг на границата, описаха очевидци. При изходящия надзор на Капъкуле на монитора на проверяващия се появява информация, че за напускащия автомобил има неплатени санкции и притежателят би трябвало да се върне на гише 41 с талона на колата за споразумяване на задължението.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР