Турнирният директор на Australian Open Крейг Тайли заяви, че очаква

...
Турнирният директор на Australian Open Крейг Тайли заяви, че очаква
Коментари Харесай

Турнирният директор на Australian Open с коментар за участието на Федерер

Турнирният шеф на Australian Open Крейг Тайли съобщи, че чака Роджър Федерер да играе в Мелбърн, само че присъединяване на 39-годишният швейцарец продължава да не е 100% несъмнено. Носителят на рекордните 20 трофеи от " Големия шлем " е подал поръчка за присъединяване, само че занапред ще би трябвало да реши дали ще има сили да играе в Мелбърн, поради двете интервенции, които претърпя на коляното тази година. През 2021 Откритото състезание на Австралия ще се организира с три седмици забавяне поради пандемията от ковид, като ще стартира на 8 февруари.

" Всичко може да се случи с " ентри " листата, само че налице е желанието за присъединяване от играчите, като това важи за Роджър Федерер. Той ни сподели, че 8 февруари е подобаваща за него начална дата. Но всичко ще зависи от това по какъв начин ще се усеща след интервенциите в идващите 2-3 седмици.

Нямаше да бъдем в позиция да проведем Australian Open, в случай че играчите трябваше да бъдат задължени да стоят в хотелските си стаи за 2 седмици. Очакваме добра посещаемост, само че това не е година, в която да се опитваме да борим числата ", изясни Тайли.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР