Туристи в Пуерто Рико показаха първите снимки на на Ел

...
Туристи в Пуерто Рико показаха първите снимки на на Ел
Коментари Харесай

Появиха се първите снимки на легендарното чудовище чупакабра

Туристи в Пуерто Рико демонстрираха първите фотоси на на Ел чупакабрас – именитото страшилище, за което се счита, че е нападало животни и ги обезобразява.

Легендата за Чупакабра потегля точно от Пуерто Рико, а името му идва от обезобразяването на първите му жертви – козите. Освен тях то е нападало и крави, като не ги изяждало, а единствено изпивало кръвта им.

От сниманите фрагменти се вижда по какъв начин незнайното създание, че скита из пустинната част на острова. Клипът ясно демонстрира, че създанието върви на два краката, само че главата му е наведена.

Странният човек-звяр се скрива зад огромен шубрак, а по-късно камерата демонстрира пустошта в близост. Заради неприятното качество на записа обаче не всички считат, че той е същински.

Докато не се види ясна картина, на всеки ще му е мъчно да повярва, че това е Чупакабра, декларират от научните среди.

 чупакабра

Чупакабра, или килърът на кози, както се превежда името му, тероризира Пуерто Рико от 20 години. Първи за неговото битие оповестяват двама фермери, които се оплакват пред управляващите за систематичното ликвидиране на кози и овце.

Те прибавят, че животното е със неизмеримо държание, защото не изяжда животните, а единствено изпива кръвта им. Странно е и че по телата на животните не са открити следи от опозиция – те са се оставили да бъдат убити.

В средата на 90-те се появяват и първите описания на кръвожадното страшилище. Една свидетелка споделя, че тялото му е композиция сред телата на куче, гризач и влечуго.

Други обаче разказват чудовището като голям койот без косми, а трети – като куче с мускулести крайници и изпъкнали червени очи.

През годините Чупакабра не е нападал хора, а само животни, като изпивал кръвта им до капка. Някои от жертвите му обаче са открити обезобразени и с изчезнали репродуктивни органи.

Най-разпространената версия е, че животното е върколак, а от обстоятелството, че животните не се борят за живота си, се счита, че то може да ги хипнотизира.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР