Цялата световна общественост трябва да осъди кървавия терористичен акт в

...
Цялата световна общественост трябва да осъди кървавия терористичен акт в
Коментари Харесай

Русия призова световната общественост да осъди кървавия терористичен акт край Москва

Цялата международна общност би трябвало да осъди " кървавия терористичен акт " в концертната зала " Крокус сити хол " в Красногорск, в Подмосковието, съобщи говорителката на съветското министерство на външните работи Мария Захарова, представена от ТАСС.

" В министерството на външните работи на Русия звънят хора от най-различни страни по света, елементарни жители, които изричат съболезнованията си за жертвите на страшната покруса в " Крокус сити хол ". Решително се осъжда този кървясъл терористичен акт, който се разигра пред очите на цялото човечество. Цялата международна общност би трябвало да го жигосах ", сподели Захаровa.

" Както оповестиха съветските управляващи, всички сили са хвърлени в спасяването на хората там ", добави тя.

Същевременно от държавната самолетна компания - Росавиация, оповестяват, че четирите съществени московски летища " Шереметиево ", " Внуково ", " Домодедово " и " Жуковски ", са засилили ограниченията за сигурност.

Кметът на Москва Сергей Собянин постанови анулацията на всички културни, спортни и други всеобщи мероприятие в Москва до края на седмицата, съобщи Българска телеграфна агенция. Областният губернатор Андрей Воробьов удостовери, че над 70 екипа на " Бърза помощ " са на мястото и оказват помощ на потърпевшите. Хеликоптер се е присъединил в напъните да се изгаси пожарът над постройката, в която се е разиграла нещастието.

Втори гърмеж е бил чут в концертната зала, пък оповестява Ройтерс, като се базира на съветски новинарски организации.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР