Специалните части на Главното разузнавателно управление на Министерството на отбраната

...
Специалните части на Главното разузнавателно управление на Министерството на отбраната
Коментари Харесай

Специалните части на украинското разузнаване бяха прехвърлени в Часов Яр

Специалните елементи на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна бяха трансферирани в Часовой Яр в Бахмутско направление на Донецка област. Това съобщи Канал 24, базирайки се на източници от разследващите служби.

Специалните елементи на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата би трябвало да засилят защитата на Часовой Яр, с цел да спрат опитите на съветските военни да настъпят към агломерацията Краматорск, Константиновка, Дружковка и Славянск.

„ Офицерите на ГУР са в тази посока от към две седмици “, сподели източник на медията.

В резултат на това ситуацията край обитаемото място се стабилизира и от там идват по-малко неприятни вести. Ситуацията обаче се трансформира и в други области.

Според събеседниците обстановката край Часовой Яр прилича началото на пълномащабно навлизане, когато специфичните разследващи елементи са били употребявани за отбрана на границата и обитаемоте региони на Киевска и Харковска области.

Източници на медиите приканиха да се има вяра в професионализма и силата на разузнавачите и им пожелаха ефикасна битка с нашествениците, макар сложността на дилемите.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР