БАЛТИМОР (AP) — Дните на Preakness през последните години включваха

...
БАЛТИМОР (AP) — Дните на Preakness през последните години включваха
Коментари Харесай

Окончателният Preakness в Pimlico преди възстановяването предизвиква носталгия, смесена с облекчение за необходимите поправки

БАЛТИМОР (AP) — Дните на Preakness през последните години включваха проблеми с водата и водопровода. Голяма част от трибуната на Pimlico Race Course е станала неизползваема, тъй като е неразрешена, а огромна част от останалата част от именитата, само че разлагаща се писта е светиня от спорта от разцвета на краля преди доста години.

The домът на второто украшение на Тройната корона на конните надбягвания се трансформира в нещо като рана в очите, надалеч от лъскавия замък Чърчил Даунс за Кентъки Дерби.

149-ото показване на Preakness в събота ще бъде последното преди началото на огромен план за реорганизация на Pimlico и с това носи комбинация от носталгия по прехваленото място, само че също по този начин и вяра за бъдещето, тъй като поправянето на остарялото място е от дълго време закъсняло.

Том Рууни, президент и основен изпълнителен шеф на Националната асоциация за чистокръвни надпревари и дълготраен участник в промишлеността в Мериленд, познава прекомерно добре контрастиращите усеща като човек, който...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР