Децата под 9-годишна възраст не трябва да се обучават на

...
Децата под 9-годишна възраст не трябва да се обучават на
Коментари Харесай

Децата не трябва да получават сексуално образование в училище преди 9-годишна възраст, се казва в изтекла бележка

Децата под 9-годишна възраст не би трябвало да се образоват на секс в учебните заведения, чака се държавното управление да каже тази седмица.

Твърди се, че новите насоки ще поучават да не се дава полово обучение на възпитаници под 5-та година. А министрите ще упорстват, че джендър идеологията е „ оспорван предмет “, който въобще не би трябвало да се преподава, съгласно The ​​Sun.

То оповестява, че в записка, изпратена до членовете на кабинета от министъра на образованието Джилиан Кийгън, се споделя, че половото обучение „ няма да се преподава преди 5-та година “. Офисът на госпожа Кийгън отхвърли коментар, когато се обърна към The Mirror.

Съобщението се чака тази седмица след обзор, поръчан от Риши Сунак за метода, по който децата се учат на секс. Това следва поредност от изказвания на депутата от торите Мириам Кейтс, някогашен преподавател по биология. В една тирада във въпросите на министър-председателите през май предходната година госпожа Кейтс сподели на депутатите, че на децата се дават „ графични уроци...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР