Цялата страна се занимава с панталоните на бившия президент и

...
Цялата страна се занимава с панталоните на бившия президент и
Коментари Харесай

Социалните мрежи не могат да разберат дали Тръмп си е облякъл панталоните наопаки

Цялата страна се занимава с панталоните на някогашния президент и се подиграва с техния дизайн

Бившият президент Доналд Тръмп още веднъж е обсъждан в Съединени американски щати. Но не поради политическите му изказвания. На конгреса на Републиканската партия в Северна Каролина някогашният държавен глава се появи пред обществеността с панталони, облечени наобратно.

Това е извода, направено от потребителите на обществените медии, които са изследвали записа на речта на 45-ия президент на Съединени американски щати. Предната част на панталоните от неговия костюм изглеждаха по този начин, като че ли трябваше да са откъм гърба.

Това беше съвсем първата обществена изява на Тръмп, откогато напусна Белия дом в края на януари. Някои изключително ехидни коментатори, допуснаха, че някогашният президент просто е не запомнил по какъв начин да си облече панталона. В горещата Флорида, където Тръмп се откри, късите панталони са по-подходящи.

И ето, в този момент сериозните презокеански медии са принудени да учат дрескода на 45-ия президент на Съединени американски щати. Дори New York Times коментар на панталоните на Тръмп. Привлечените за коментар шивачи, обявиха, че най-вероятно някогашният президент е нямал панталони, и те са ушити по поръчка, а при такива модели те могат да имат друг кройка за нормалното око на елементарния човек от улицата.

(Превод Павел Павлов)
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР