Цветан Видински коментира битката за върха в Югозападната Трета лига.

...
Цветан Видински коментира битката за върха в Югозападната Трета лига.
Коментари Харесай

Президентът на Марек: Стимулират съперниците ни с баснословни суми, за да се хвърлят срещу нас

Цветан Видински разяснява борбата за върха в Югозападната Трета лига. Президентът на Марек разкри до каква степен съперниците съблюдават феърплея, съгласно него.

" Марек играе почтено! Другите тимове са подтиквани, не желая да споделям Доброславци за какви пари играха против нас. Стъпиха много крепко, теренът беше ужасяващ и ни направиха еднакъв. Всички тимове знаят, че ние няма по какъв начин да им предложим нещо и се хвърлят извънредно крепко против нас.

Например Доброславци като играха с Вихрен бяха без 10 души от титулярите си, а радикално друго беше против Марек. Казвал съм и различен път, че съгласно мен Вихрен е главният любимец за влизане.

Имат доста футболисти, само че не играят като нас. Ние сме домакини на Вихрен, само че това е чак последния кръг, а до тогава всичко ще е решено. Лошото е, че ние имаме проблеми с изпадащите тимове. С тях играем мъчно, тъй като разрушават играта. Има още доста мачове, участваме и за Купата на АФЛ, а към този момент се натрупат картони ", изясни президентът на Марек пред Dennews.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР