Капитанът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш настоява за страхотен нов

...
Капитанът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш настоява за страхотен нов
Коментари Харесай

Бруно Фернандес използва трима съотборници от Манчестър Юнайтед като разменна монета, за да сключи нов договор

Капитанът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш упорства за страховит нов контракт на фона на възходящите спекулации към бъдещето му.

Фернандес, 29, стана обект на интерес от страна на европейските колоси Байерн Мюнхен и Барселона след новината, че заради опасения за финансовия феърплей, Юнайтед са подготвени да продадат всички като се изключи трима членове на първия си тим през идния летен трансферен прозорец. В отговор Фернандес обществено съобщи, че би се радвал да остане в Юнайтед, само че единствено в случай че новата футболна подчиненост на клуба, водена от съсобственика сър Джим Ратклиф и неговите сътрудници от INEOS, желаят той да остане.

Доклади, публикувани по-рано тази седмица, настояват, че сътрудникът на португалския полузащитник, Мигел Пиньо, към този момент е провел диалози както с Байерн, по този начин и с Барса. Сега Guardian оповестява, че Фернандес търси гаранции за позицията си в Юнайтед и желае нова договорка, която ще го сложи в същата категория заплати като съотборниците му Маркъс Рашфорд, Каз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР