Цветан Петков и Евгени Генчев са новите директори на Автомагистрали.

...
Цветан Петков и Евгени Генчев са новите директори на Автомагистрали.
Коментари Харесай

Нови директори поемат Автомагистрали

Цветан Петков и Евгени Генчев са новите шефове на " Автомагистрали ". Те влизат в Съвета на шефовете, като измененията занапред ще бъдат вписани в Търговския указател.

Петков и Генчев влизат на местата на Десислава Христова и Иван Станчев. Христова си потегли с голям скандал и подмятания, че зад отстраняването ѝ стоят съществени финансови ползи - ПОДРОБНОСТИ! Само че специалист в " Автомагистрали " споделя напълно друго за нея - ПОДРОБНОСТИ ТУК!
Уволниха наново шефката на " Автомагистрали " Десислава Христова
Министърът на районното развиване и благоустройството Гроздан Караджов подписа през днешния ден заповед за освобождение на изпълнителния директо...
Прочети повече
Петков и Генчев са чиновници на " Автомагистрали " ЕАД. Цветан Петков от три години е шеф " Инфраструктурно строителство ". Евгени Генчев е основен инженер на сдружението и в последните три години и половина е шеф " Експлоатация и поддръжка ".

" Възлагам на новото управление да се погрижи почтено и отговорно, при съблюдаване на строга финансова дисциплинираност, за ползите на сдружението, респективно – на Министерство на регионалното развитие и страната. Най-неотложната задача, която им слагам, е да ускорят работата по двата целта на министерството – доизграждането на автомагистрала " Хемус " и на скоростния път " Видин – Ботевград ", изясни вицепремиерът и районен министър Гроздан Караджов.

Още от ИКОНОМИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР