ЦСКА София предложи отваряне на стадионите за ваксинирани зрители. Предложението

...
ЦСКА София предложи отваряне на стадионите за ваксинирани зрители. Предложението
Коментари Харесай

ЦСКА София поиска отварянето на стадионите за ваксинирани

ЦСКА София предложи отваряне на стадионите за имунизирани фенове. Предложението на армейците е здравните управляващи да разрешат на последователи с имунизационен паспорт и документ да могат да гледат онлайн идните дуели на " алените " в Първа лига и в груповата фаза на Лигата на конференциите.

Ето и формалното изказване:

„ Изпълнителният шеф на ЦСКА Филип Филипов се срещна с министъра на опазването на здравето доктор Стойчо Кацаров и неговия заместител доктор Александър Златанов по отношение на краткотрайните противоепидемични ограничения на територията на София-град.

Тримата разискаха опцията за преразглеждане на част от рестриктивните мерки, касаещи визитата на футболни дуели в столицата.

Предложението на ЦСКА е здравните управляващи да разрешат на последователи с имунизационен паспорт и документ да могат да гледат онлайн идните дуели на " алените " в Първа лига и в груповата фаза на Лигата на конференциите.

" Вярваме, че държавните органи ще последват образеца на сътрудниците си от цяла Европа, където фенове с настояща дейна ваксина, както и тези, които дават негативен PCR или антигенен тест, могат да гледат футболни срещи на стадионите при спазването на условията на локалните управляващи. "

" Благодарим на доктор Кацаров и доктор Златанов за опцията за среща и за дейния разговор с тях в последните няколко дни. Призоваваме почитателите да са виновни към себе си, към обичания клуб и към обществото и да се имунизират ", разяснява след срещата Филип Филипов.
ЦСКА посреща Ботев (Пловдив) в неделя от 19:15 ч. на стадион " Българска войска ", а идващия четвъртък възпитаниците на Стойчо Младенов се изправят против Зоря (Луганск). Мачът от групите на Лигата на конференциите ще се играе на Националния стадион " Васил Левски " от 22 ч. “
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР