ЦСКА-София е прекратил по взаимно съгласие договора на руския халф

...
ЦСКА-София е прекратил по взаимно съгласие договора на руския халф
Коментари Харесай

Още един чужденец тихомълком е напуснал "ЦСКА-София"

" ЦСКА-София " е прекратил по взаимно единодушие контракта на съветския халф Денис Давидов. Това заяви в родината му уеб сайтът sports.ru. В информацията се показва, че решението е взето поради комплицираната обстановка в клуба поради пандемията от COVID-19.

Давидов имаше контракт с клуба до лятото на 2023 година, само че раздялата с него не е изненадваща. Бившият футболист на " Спартак " (Москва) дойде в българския клуб през лятото на м.г., само че не съумя да се наложи, защото първо известно време не тренираше поради персонални проблеми, а по-късно имаше и контузия. В последна сметка руснакът записа за " ЦСКА-София " единствено 4 официални мача, в които вкара 1 гол.

Интересното е, че формалният уебсайт на клуба не оповестява за раздялата с Давидов. Единствената информация за напуснал състезател е за испанеца Раул Албентоса отпреди две седмици. Още тогава обаче Албентоса даде изявление за " Мундо Депортиво ", в което предвижда, че " ЦСКА-София " ще освободи 12-13 чужденци, защото притежателят на клуба Гриша Ганчев имал усложнения в бизнеса. Около седмица по-късно стана ясно, че и някогашният холандски национал Върнон Анита също напуща, въпреки и това да не бе публично оповестено. Ясно е, че и ганаецът Едвин Джеси си потегля, защото няма да получи нов контракт.

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР