ЦСКА ще играе с румънския Сепси във втория квалификационен кръг

...
ЦСКА ще играе с румънския Сепси във втория квалификационен кръг
Коментари Харесай

ЦСКА ще играе със Сепси, а ЦСКА 1948 с ФКСБ във втория квалификационен кръг на турнира Лигата на конференциите

ЦСКА ще играе с румънския Сепси във втория квалификационен кръг на шампионата Лигата на конференциите, това отреди тегленият през днешния ден чоп в Нион.

" Червените " са домакини в първия дуел на 27 юли на стадион " Българска войска ", а реваншът е седмица по-късно на 3 август.

Така българският вицешампион, който е подложен в този кръг, изтегли привидно допустимо най-трудния противник. Останалите евентуални съперници бяха Петрокуб (Молдова), Арарат - Аременя (Армения)/Егнатия (Албания), Актобе (Казахстан) и Торпедо Жодино (Беларус).

Сепси приключи шести в локалното състезание, само че се обрисува като турнирен войник, защото през последните два сезона е спечелил цели три трофея - един път Суперкупата и два пъти Купата на Румъния.

ЦСКА 1948 също ще спори с румънски тим. Съперник на българския отбор във втория квалификационен кръг в шампионата Лига на конференциите ще бъде вицешампионът на страната ФКСБ.

ЦСКА 1948 са домакини в първата среща на 27 юли, а реваншът е на 3 август.

Другите разновидности, които можеха да се паднат на ЦСКА 1948, бяха: Апоел (Кипър), Бешикташ (Турция), Нефтчи (Азербайджан) и спечелилият от двойката Алешкерет (Арминия) и ФК Арсенал Тиват (Черна гора).

ФКСБ приключи на третото място в постоянния сезон през предходната година, само че след разделянето на румънската Суперлига тимът се изкачи с една позиция нагоре и в последна сметка финишира втори с 46 точки, на 7 зад първенеца Фарул (Констанца).





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР