ЦСКА посреща Славия в интригуващ мач от плейофната фаза на

...
ЦСКА посреща Славия в интригуващ мач от плейофната фаза на
Коментари Харесай

ЦСКА ще си връща самочувствието срещу Славия

ЦСКА посреща Славия в завладяващ мач от плейофната фаза на efbet Лига. Двубоят на стадион „ Българска войска “ започва в 20:00 часа и ще бъде излъчен директно по DIEMA SPORT , както и на онлайн платформата PLAY DIEMA XTRA . На уеб страницата Gong.bg ще може да наблюдавате всичко най-интересно от дербито в София.

Вчера „ алените “ честваха 74 години от основаването си, а от клуба оповестиха точно на годишнината, че към този момент се подхващат действителни дейности за градежа на стадион „ Българска войска “. Това стана допустимо, откакто клубът заплати над 6 милиона лв. на „ Сердика спортни парцели “ и подписа контракт за партньорство с Министерството на младежта и спорта. От своя страна легендата на българския футбол Христо Стоичков поздрави ЦСКА за празника.

През седмицата се появиха информации, че Стойчо Стоилов още веднъж работи по селекцията на отбора. Капитанът на „ алените “ Юрген Матей съобщи: „ Стремим се към две неща – да спечелим SESAME Купа на България и да приключим на втората позиция в края на сезона “. От своя страна Димитър Евтимов показа, че финалът с Левски ще е разковничето за ЦСКА през този сезон. Треньорът на „ алените “ Алън Пардю ще да може да разчита за дуела с „ белите “ на Жеферсон, Тибо Вион, Иван Турицов и Греъм Кери, които се завръщат след санкции, до момента в който Амос Юга остава отвън сметките му за днешния мач.

Наставникът на Славия ще може да заложи на Светослав Вуцов под рамката, а Борислав Цонев и Христо Попадийн до последно ще са под въпрос. През седмицата се появиха информации, че Барселона се интересува от юношата на „ белите “ Мартин Георгиев, а президентът на клуба Венцеслав Стефанов съобщи, че Иван Ивано има бъдеще като треньор в Славия, откакто класира отбора до 18 години на финала за Купата на БФС. От друга страна „ белите “ са с една победа от последните си шест мача за състезание.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР