Отваряме вратата за създаване на войски с безпилотни системи -

...
Отваряме вратата за създаване на войски с безпилотни системи -
Коментари Харесай

Румен Радев: Отваряме вратата за създаване на войски с безпилотни системи

Отваряме вратата за основаване на войски с безпилотни системи - без тях не можем да мислим за модерни интервенции. Те са евтини и съвременни, имат огромен резултат. Това сподели пред публицисти в Казанлък президентът Румен Радев, който участва на съревнование по ръководство на безпилотни летателни апарати на Учебния център на Сухопътни войски " Тюлбе “, съобщи кореспондент на " Фокус "

По думите на държания глава, закупуването на дронове би трябвало да става доста по-бързо, защото това е софтуерна гражданска война.  " Започваме да готвим хора за тях.  Може с доста по-малко средства да реализираме среиозни качества. Ще наваксаме пропуснатото. Големите планове са доста значими - самолети, кораби и бойни машини на пехотата, само че те са доста скъпи ", съобщи той.

" Закъсняхме с тази стъпка, само че най-важното е, че пречупихме бюрокрацията и това, за което настоявах от дълго време, стартира да се движи. Да, огромните планове са витално значимо - и самолетите, и корабите, и бойните машини на пехотата. Те са и доста скъпи, само че в същото време може, с доста по-малко средства, ние да реализираме едни съществени качества. Аз съм уверен, че след този капацитет, който видяхме през днешния ден на надпреварата, ние ще наваксаме изоставането ", предвижда президентът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР